Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ilyen képpel és szöveggel mit szeretett volna kifejezni adott személy?
Sajnos ehhez én úgy érzem, hogy kevés vagyok. Ezt küldte, és nem igazán értem, mit szeretne üzenni nekem...
:D ja vagy milenne, ha nem patomineznétek, meg rébuszokban beszélnétek?
Egyébként arra akart utalni a képpel, hogy kurqára meg meg sértődve, de ne is törődj vele, mint ahogy sose törödtél vele satübbi...ezt hívják "durci"bak.
A kérdés az, mivel bántottad meg, mert innentől van értelme azon filózni, hogy megbocsájtható e, vagy sem. Mert pl ha a srác azért viselkedik igy, mert egyel több cukrot tettél a kvjába, akkor hagyd a fenébe, mert sík hüyle.
Ha viszont azért, mert megcsaltad, akkor viszont azért hagyd a fenébe, mert veszett ügy, az ilyesmit egyetlen férfi sem felejti el sosem.
Hát a képen köd van.
Elkélne ott egy világítótorony.:)
Monnyuk ez:
Nem is értem, a többi képtalálat közül egyiken se világított a torony!....
Meg azt sem értem, ha te vagy a megbántó, miért nem te keresed???... Mért hagyod parlagon??
"gyémántcseppek zuhannak-e még a mélybe? szükséged van-e egy világítótoronyra, ha leszáll a köd?"
Ilyeneket szoktál kérdezni tőle? Akkor nagyon pihent lehetsz hallod.. van ennek valami értelme is vagy csak próbálsz művészlelkűnek tűnni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!