Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ebből lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből lehet valami (kiragadott Facebook beszélgetés)?

Figyelt kérdés

Előzmény: Nem ismerem személyesen a fiút.

A volt barátommal jár egy suliba.

Folyton matricázunk chaten mint az ovisok. :D

Volt hogy 2 napig egyfolytában beszélgettünk.

De 2 napja már nem ér rá.Azt mondja gyakszija van.Barátnője még nem volt.

Én:

Őszi szünetben találkozhatnánk.

Ő:Felőlem :P

Én:De ha nem akarsz.Akkor nem baj.:D

Ő:Hát figyelj mivel én vagyok Batman és Superman egy személyben ezért elégé elfoglalt vagyok. :P :D

Én:Ok.Akkor nem találkozunk.

Bocsi hogy zavartalak...

Ő:Felőlem nyugodtan :)

Sírni fogok ha ilyen komolyan veszed amit írtam :'( :'(

Én: Zavarok? Haragszol amiért írkáltam neked?

Ő:Nem zavarsz csak vicceltemmmmm

Ő: Hát most igen mert ahogy látom nem túl fényes hangulatodba :P De se baj fel kel vidítani :D De hogy ? :/

Én: Na mondtam én...Megyek is inkább...

Ő:Jaj de komolyan vessz itt valaki mindent. :P

Aztán beszélgettünk másról.Pl.Hogy esik az eső meg hogy fáj a torkom stb. Mondta hogy meleg van az ő szobájába is.Aztán órákig matricákat küldtünk egymásnak.Szívecskéseket. :D Majd elmondtam neki hogy inkább ne találkozzunk.Kérdezte miért.Elmondtam neki a betegségemet,ő is az övét...Aztán ráírtam.Azt írta melózik.Hajnalban végig fenn volt nem írt rám...Már nem tudom mit gondoljak... :( Én barátkozni szerettem volna ...Meg ha találkoztunk volna lehet többet is...De így... :((

20/L

2015. jún. 17. 18:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a "kapcsolat" tényleg ovisok szintjén van. Te dobod fel a találkát, az ő válasza pedig a "felőlem"? És sehol egyetlen szóval nem írta, hogy szívesen találkozna veled. Majd kerülni kezd.. tök mindegy, milyen okból, de alkalmatlan párkapcsolatra. Vagy nem érdekled eléggé, vagy nagyon keveset gondol magáról, emiatt állandóan udvarolnod kellene neki és kéretné magát, hogy növeld az egóját.. Egyik sem jó alap egy tartós kapcsolathoz. Neten nagy arca van, de ha személyesen kellene találkozni, megfutamodik. Hagyd őt, éretlen gyerek. Szívecskés matricákat mástól is kaphatsz, sőt..
2015. jún. 17. 19:03
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

biztos 20 vagy? nem 13?

ilyen beszélgetést...

2015. jún. 17. 19:05
 3/12 anonim ***** válasza:
72%

"Fel kel vidítani"

"Komolyan vessz valaki mindent"

Szakmunkásképzős a csávó? Már bocs, csak a helyesírása...

Kissé gyerekes szintet képviseltek, te pedig nem 20 éves nőnek nézel ki a sértődékenységed miatt. :D Bocs, ez csak az én véleményem, persze ti ettől még elpöröghettek profin. Macska-egér játék, nagy qrás lehet a vége :)

2015. jún. 17. 19:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát ez a beszélgetés... Kb olyan 15éves szint a pasi részéről! Na és az a "felőlem",nagyon gáz szerintem. Jól tetted, hogy azt írtad inkább ne találkozzatok! Felejtős, találsz te ennél sokkal értelmesebbet! :)
2015. jún. 17. 19:09
 5/12 anonim ***** válasza:

Persze, lehet ebből valami.

De tényleg mindketten ovis szinten vagytok.

2015. jún. 17. 19:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez annyira infantilis, hogy fáj olvasni. Azt hiszem lehetne valami, ha kevesebbet játszmáznátok. beszélgessetek nyíltan, felnőtt módjára. Ha azt írja felőlem, akkor ne kezdj el nyágovni, hogy akkor nem akarsz, amire ugye neki bizonygatnia kellene, hogy de hát mennyire akar, hanem mondd azt hol és mikor. Kb. ennyi és alakul ez.
2015. jún. 17. 19:16
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem az jött le ebből, hogy szinte lebeszéled a találkozásról, és beledumálod, hogy zavarod... legyen már valamivel több önbizalmad, így nem lehet pasizni! :)

(Mondjuk a srác se semmi...)

2015. jún. 17. 19:20
 8/12 anonim ***** válasza:
szerintem te nem 20as hanem 10est akartál írni ami a korodat illeti, hát lehet belőle valami de akkor jól kell folytatnod vele a kommunikációt és nem ilyen hülye szövegekkel amit nem tud hova rakni az ember :D
2015. jún. 17. 19:37
 9/12 anonim ***** válasza:

Uram isten!

Szerintem pont összevalók vagytok! 2 visszamaradott pont egy szinten van.

Ha rám hallgatsz találkozol vele, ki tudja mit halasztasz el, ő lehet h Pegi Bundyt te meg Al Bundyt

2015. jún. 17. 19:40
 10/12 A kérdező kommentje:
Valaki eltalálta tényleg ő szakmunkásképzőbe jár.Én szakközépiskolás vagyok.
2015. jún. 17. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!