Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebből lehet valami (kiragadott Facebook beszélgetés)?
Előzmény: Nem ismerem személyesen a fiút.
A volt barátommal jár egy suliba.
Folyton matricázunk chaten mint az ovisok. :D
Volt hogy 2 napig egyfolytában beszélgettünk.
De 2 napja már nem ér rá.Azt mondja gyakszija van.Barátnője még nem volt.
Én:
Őszi szünetben találkozhatnánk.
Ő:Felőlem :P
Én:De ha nem akarsz.Akkor nem baj.:D
Ő:Hát figyelj mivel én vagyok Batman és Superman egy személyben ezért elégé elfoglalt vagyok. :P :D
Én:Ok.Akkor nem találkozunk.
Bocsi hogy zavartalak...
Ő:Felőlem nyugodtan :)
Sírni fogok ha ilyen komolyan veszed amit írtam :'( :'(
Én: Zavarok? Haragszol amiért írkáltam neked?
Ő:Nem zavarsz csak vicceltemmmmm
Ő: Hát most igen mert ahogy látom nem túl fényes hangulatodba :P De se baj fel kel vidítani :D De hogy ? :/
Én: Na mondtam én...Megyek is inkább...
Ő:Jaj de komolyan vessz itt valaki mindent. :P
Aztán beszélgettünk másról.Pl.Hogy esik az eső meg hogy fáj a torkom stb. Mondta hogy meleg van az ő szobájába is.Aztán órákig matricákat küldtünk egymásnak.Szívecskéseket. :D Majd elmondtam neki hogy inkább ne találkozzunk.Kérdezte miért.Elmondtam neki a betegségemet,ő is az övét...Aztán ráírtam.Azt írta melózik.Hajnalban végig fenn volt nem írt rám...Már nem tudom mit gondoljak... :( Én barátkozni szerettem volna ...Meg ha találkoztunk volna lehet többet is...De így... :((
20/L
biztos 20 vagy? nem 13?
ilyen beszélgetést...
"Fel kel vidítani"
"Komolyan vessz valaki mindent"
Szakmunkásképzős a csávó? Már bocs, csak a helyesírása...
Kissé gyerekes szintet képviseltek, te pedig nem 20 éves nőnek nézel ki a sértődékenységed miatt. :D Bocs, ez csak az én véleményem, persze ti ettől még elpöröghettek profin. Macska-egér játék, nagy qrás lehet a vége :)
Persze, lehet ebből valami.
De tényleg mindketten ovis szinten vagytok.
Nekem az jött le ebből, hogy szinte lebeszéled a találkozásról, és beledumálod, hogy zavarod... legyen már valamivel több önbizalmad, így nem lehet pasizni! :)
(Mondjuk a srác se semmi...)
Uram isten!
Szerintem pont összevalók vagytok! 2 visszamaradott pont egy szinten van.
Ha rám hallgatsz találkozol vele, ki tudja mit halasztasz el, ő lehet h Pegi Bundyt te meg Al Bundyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!