Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ismerkedtetek meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedtetek meg a jelenlegi párotokkal?

Figyelt kérdés

Hogyan és hol ismerkedtetek meg? Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt?

Az értelmes válaszokért pontozás jár :) előre is köszönöm :))

2015. jún. 17. 16:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hát mostanság csak exekről tudok beszélni.

Volt akivel szórakozóhelyen, volt akivel munkahelyem által, volt akivel postán.

Akit jelenleg meg akarok ismerni az egy pékben dolgozik de mindig sok az ember h roh**adjanak meg.

2015. jún. 17. 19:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Dögtelepen futottunk össze először,első látásra szerelem volt mind a kettőnknek....a disznó iránt!

De megegyeztünk, elfeleztük és össze is jöttünk.

Üdv.Lakatos Britniszpírsz.

2015. jún. 18. 21:49
 13/17 A kérdező kommentje:
XD XD utolsó 👍👍
2015. jún. 19. 13:39
 14/17 anonim ***** válasza:

hu :D egy online játékban :D

lassan 2 éve vagyunk együtt.

én 21 ő 22

2015. jún. 19. 16:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyik közös barátunk mutatott be minket egymásnak, mert véletlenül összefutottunk a Westendben. Pár percet beszélgettünk, utána ment mindenki a maga dolgára. Már aznap este bejelölt fb-on és elhívott randizni én viszont lekoptattam. De ő nem adta fel. 1 hónapig írogatott, mire végül elmentem vele kávézni. Már most 7 hónapja vagyunk együtt, és életem legjobb döntése volt, hogy végül beadtam a derekam. :) Én 19, ő 21.
2015. júl. 3. 21:13
 16/17 anonim válasza:

Parkouros csapat, néztük őket, odajöttek, es elhivogattak talalkozni☺ a fiú aki tetszett 16 éves, kimondhatatlanul passzolt az elképzelt ideálomhoz, de végül a haverjával jottem össze, aki mégcsak nem is az ideálom de a fiúnak olyan kedves a kisugárzása vagy nem tudom,es rajottem higy nem a külső számít. a másik fiúnak pedig közömbösnek tűntem szerintem szo nem csináltam semmit vele. A barátommal jelenleg kemény fél hónapja vagyok együtt.

. Láv sztori

2016. ápr. 24. 23:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Az előző munkahelyemen. Amikor megismerkedtünk, ő 25 volt, én 34. Amikor összebarátkoztunk(később egymásba szerettünk), ő 26 volt, én 35. Most ő 27, én 36. 8 hónapja vagyunk együtt. De azt hiszem, ezt már párszor leírtam.
2016. júl. 27. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!