Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élő emberek! Ti milyen gyakran szexeltek?
Nem tudok erre a kérdésre (sem) válaszolni, de elmesélem a saját történetem. Aki akar tanul(hat) belőle, aki nem az elolvassa és kész...
49 éves vagyok, a feleségem szintén.
25 évesen házasodtunk össze, néhány hónap ismeretség után. Ahogy mondani szokták jött az a mindent elsöprő szerelem...
Nem akarlak untatni benneteket, hogy akkoriban hányszor, milyen extrém körülmények között stb.
"Természetesen" az évek múltával a másik iránti érdeklődés csökkent (a biológiai már csak ilyen) de az igazi mélyrepülés kb egy éve kezdődött, amikor az együttlétek száma heti egy körülire csökkent, az is olyan essünk túl rajta jellegű volt. Hozzá kell tennem, a nejem az anyósomat ápolta éveken át a haláláig, ami igen sok energiáját felemésztette, én meg azt hittem, hogy ez így van rendjén. Néztem különböző statisztikai adatokat, hallgattam barátokra stb.
Aztán egyszer a feleségem megkérdezte, hogy van-e szeretőm. Köpni-nyelni nem tudtam, majd MEGBESZÉLTÜK kinek mi a problémája. Neki az volt, hogy az aktus előkészítetlen és rövid volt, (én azért nem foglalkoztam ezzel, mert azt hittem neki ez már csak púp a hátára, essünk akkor minél előbb túl rajta) nekem meg az volt, hogy csendben mozdulatlanul feküdt. Tisztáztuk ezeket a dolgokat (meg persze sok egyebet is) és azóta valami eszméletlen milyen jó nekünk megint. Rájöttünk szart se ér a sok pénz ha nem tudjuk az életet élvezni....
Azóta eljárunk hétvégenként wellnesz hétvégékre, és olyankor recseg az ágy...
Volt olyan, hogy péntek estétől vasárnap reggeliig 12-szer közösültünk, és nagyon ráéreztem a G-pontjára is.
Szóval akinek gondja van ezzel, az első lépés őszintén beszélgetni a partnerrel. Az csodákra képes.
Sajnos,hosszú távon ez a libidó különbség könnyen félrelépéshez vezethet.
Én hosszú évekig voltam hasonló helyzetben,igaz egy nem túl jó házasságban.
De tudom milyen "éhezni"és szenvedni.
És nagyon nem jó!
9-es
Én csinálnám szinte minden nap, de a feleségem már nem igényli annyira, csak havonta-kéthavonta egyszer amik egyébként nagyon jók, ezzel nincs gond. Korábban mondtam neki, hogy én többet szeretnék, de nem igazán érdekelte. Két gyerek van, de nem olyan kicsik már.
Szóval kénytelen vagyok megoldani okosba', és meg is oldom :)
heti 1-2
tobb mint 30 eve vagyunk hazasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!