Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasságban élő emberek! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Noi333 kérdése:

Házasságban élő emberek! Ti milyen gyakran szexeltek?

Figyelt kérdés
pusztán kíváncsi vagyok.. :) én 25 éves nő vagyok párom 33 éves. van 2 gyekőc még kicsik és néha nehézkes időt szánni magunkra de nekem mostanában olyan magas a libidóm, hogy napjában többször is elkapnám a párom... :D más hogy van ezzel?

2015. jún. 17. 00:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
igen elég érdekes némelyik válasz köszönöm szépen ment a like mindenkinek! :D hát igen az biztos, hogy a szülés elég érdekes téma teljesen feldúlja a hormonokat hála Istennek nekem jót tett a 2 szülés azóta még magasabb is a libidóm mint régen... bár lehet annak is köszönhetem, hogy sok erotikus könyvet olvasok :D szegény párom mindig dolgozik elég nehéz fizikai munkát én meg esténként sem hagyom pihenni :D (én is néha dolgozom a gyerekek meg háztartás mellett) bár nem panaszkodik... :D de jó megbeszélni ezt idegen emberekkel most komolyan kíváncsi voltam vagyok mindig hogy másnak milyen a szexuális élete otthon.... mert szerintem amikor valamelyik fél megcsalja a másikat az nem az egyik fél hibája nyilván nem kap meg mindent otthon de az már egy másik téma.... várok még válaszokat ;)
2015. jún. 17. 12:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Napi egy volt az átlag. Mostanában (50 fölött) hetente, vagy kéthetente egy. :-((
2015. jún. 17. 13:33
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
40 éves korunkig a "nehéz napok"-on kívül minden nap. Azután heti 1, néha 2. A klímax óta jó, ha félévente 1. Azóta a párom nem akarja egyáltalán, hogy betegyem. Még síkosítóval sem. Kézzel meg én ügyesebben ki tudom elégíteni magamat, mint hogy hagyjam, hogy ő karmolásszon össze. Mit tegyek? 58/F
2015. jún. 17. 15:02
 14/18 quekter válasza:
100%

Nem tudok erre a kérdésre (sem) válaszolni, de elmesélem a saját történetem. Aki akar tanul(hat) belőle, aki nem az elolvassa és kész...

49 éves vagyok, a feleségem szintén.

25 évesen házasodtunk össze, néhány hónap ismeretség után. Ahogy mondani szokták jött az a mindent elsöprő szerelem...

Nem akarlak untatni benneteket, hogy akkoriban hányszor, milyen extrém körülmények között stb.

"Természetesen" az évek múltával a másik iránti érdeklődés csökkent (a biológiai már csak ilyen) de az igazi mélyrepülés kb egy éve kezdődött, amikor az együttlétek száma heti egy körülire csökkent, az is olyan essünk túl rajta jellegű volt. Hozzá kell tennem, a nejem az anyósomat ápolta éveken át a haláláig, ami igen sok energiáját felemésztette, én meg azt hittem, hogy ez így van rendjén. Néztem különböző statisztikai adatokat, hallgattam barátokra stb.

Aztán egyszer a feleségem megkérdezte, hogy van-e szeretőm. Köpni-nyelni nem tudtam, majd MEGBESZÉLTÜK kinek mi a problémája. Neki az volt, hogy az aktus előkészítetlen és rövid volt, (én azért nem foglalkoztam ezzel, mert azt hittem neki ez már csak púp a hátára, essünk akkor minél előbb túl rajta) nekem meg az volt, hogy csendben mozdulatlanul feküdt. Tisztáztuk ezeket a dolgokat (meg persze sok egyebet is) és azóta valami eszméletlen milyen jó nekünk megint. Rájöttünk szart se ér a sok pénz ha nem tudjuk az életet élvezni....

Azóta eljárunk hétvégenként wellnesz hétvégékre, és olyankor recseg az ágy...

Volt olyan, hogy péntek estétől vasárnap reggeliig 12-szer közösültünk, és nagyon ráéreztem a G-pontjára is.

Szóval akinek gondja van ezzel, az első lépés őszintén beszélgetni a partnerrel. Az csodákra képes.

2015. jún. 17. 17:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos,hosszú távon ez a libidó különbség könnyen félrelépéshez vezethet.

Én hosszú évekig voltam hasonló helyzetben,igaz egy nem túl jó házasságban.

De tudom milyen "éhezni"és szenvedni.

És nagyon nem jó!

9-es

2015. jún. 17. 18:37
 16/18 anonim válasza:
25%

Én csinálnám szinte minden nap, de a feleségem már nem igényli annyira, csak havonta-kéthavonta egyszer amik egyébként nagyon jók, ezzel nincs gond. Korábban mondtam neki, hogy én többet szeretnék, de nem igazán érdekelte. Két gyerek van, de nem olyan kicsik már.

Szóval kénytelen vagyok megoldani okosba', és meg is oldom :)

2015. júl. 26. 22:26
 17/18 A kérdező kommentje:
és az az okosba azt jelenti hogy mással? :D vagy magadnak utolsó?
2015. aug. 7. 12:08
 18/18 anonim ***** válasza:

heti 1-2

tobb mint 30 eve vagyunk hazasok.

2015. aug. 22. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!