Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják a női nemi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a női nemi szervre, hogy halszagú?

Figyelt kérdés
Sokszor hallottam, hogy "halszagú pi_a"... Vagy pl ma anyum hülyeségből benyögte, hogy milyen pi_aszag van, mert halat pucolt. De honnan ez a hasonlat? Én találkoztam volna beteg csajokkal? Mert egyiknek sem volt halszagú soha... Szerintem a belem fordulna ki, ha a csaj lehúzná a bugyiját, és halszagú lenne... Honnan jött ez a hasonlat?
2010. febr. 28. 21:36
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
mert isten amikor megteremtette a nőt egy halt rakott Éva p_nájába, hogy csúszós legyen és Ádámnak könnyebb legyen férfias kötelességét végezni.
2010. febr. 28. 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
eztetszik :D
2010. febr. 28. 21:38
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
akkor halszagú, ha beteg...hüvelygomba...:S
2010. febr. 28. 21:47
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem ez csak az ápolatlan(vagy beteg) csajokra jellemző...
2010. febr. 28. 21:47
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Akkor szokott olyan lenni,ha kimarad egy tisztálkodás....Nem túl guszta.
2010. febr. 28. 21:51
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
"[...]Lehettem volna halász is, de a halászok korán kelnek...és halszaguk van...erről jut eszembe egy lány...Yvonne...neki is mindig halszaga volt..."
2010. febr. 28. 22:04
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
A baktériumok és gombák gerjeszthetik a "halszagot". Egészséges, friss pinánál nincs ilyen gond!:)
2010. febr. 28. 22:13
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

Isten megteremté Ádámot és Évát,és így szóla:

-Sokasodjatok,szaporodjatok!

Mire Ádám felelé:

-Na de uram, nincs is rajta lyuk.

Erre az Úr odarendele egy gólyát,és az becsípe Évának lába közibe, azóta van a nőnek puczija,és azóta piros a gólya csőre.És szóla az Úr:

Mire Ádám ezt felelé:

-Na de Uram,nincs is rajta szőr.

Ekkor az Úr odarendele egy kis majmot,és az odadörgölőze Évának lába közibe.Azóta szőrös az punczi,és azóta nincs szőr a majom fenekén.És szólá az Úr:

Mire Ádám felelé:

-Na de Uram, ez nem is síkos.

Ekkor az Úr odarendele egy kis halacskát,és a halacska odaficánkolódik Évának lába közibe.Azóta sikos a punczi,és azóta büdös hal.

2010. febr. 28. 22:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

22:16

mekkora! Hat ezen szakatam a röhögestöl! 100%!!!!!

2010. febr. 28. 23:00
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a Parasztbibliából van, igazán remek gyűjtés!:)
2010. febr. 28. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!