Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne akkor ha meghallanád, hogy az egyik exed meghalt, akivel nem tartjátok a kapcsolatot, és nem szereted már? Nagyon rosszul érintene a dolog?
én nem tudom, hogy ki miért és hogyan vált el az exétől, de komolyan gondoljátok ezeket a táncolnék meg röhögnék a sírján??
valaha szerettétek azt az embert, valaha ő jelentette számotokra a biztos pontot (persze, ha igazán szerettétek az illetőt) mit szólnátok ha ők is pont így gondolnának vissza rátok? nézzetek kicsit magatokba..
a kérdésre válaszolva, igen engem rosszul érintene, és a temetésre is elmennék..
18/l
Szerintem ez egy tök normális kérdés, nem tudom hogy miért kell baromságokat irni rá!
Nekem meghalt az egyik exem, ő vette el a szüzességemet.
3 hónapig voltunk együtt csak,és négy évvel a szakitásunk után meghalt.
Szerintem valami balesete lehetett, nem tudom mi lett vele.
Kicsit meglepődtem mikor megláttam a fényképét a gyászjelentések között, de nem estem depresszióba.
Kihasznált, és eldobott annak idején, de azért sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!