Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vagyok fontos neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagyok fontos neki? Folytatás lejjeb!

Figyelt kérdés
Van egy jó barátom, akit kb fél éve ismerek és naggyon jóban vagyunk. Azt hiszem legjobb barátok is lettünk. Ő egy fiú szóval fura a dolog. Az aproblémám, hogy egy idelye azt veszem észre mintha többet érezne írántam puszta barátságnál és én is kicsit így érzek. Flörtölünk is rendszeresen, vannak célzások, illetve féltékenykedések is. De sosem mondtuk még ki, hogy pl. : Tetszel. Stb. ez még rendben is lenne. Mert tudom h nem akar ő sem összejönni, mert túljó barátok vagyunk. A legjobb barátnőm is jóban van vele. Sosem tudom eldönteni, hogy menniyre?! Csak barátok vagy több. O. o A barátnőm azt mondja nem tetszek neki ÚGY, de szerintem igen. Legalábbis azt veszem észre. és nagyon rosszul esik. Látok msn-es beszélgetéseket, kommentárokat avgy ilyesmiket amiben "jajj de kis cuki vagy és iimádlak" hangulat van . A fiú pedig. Tudom, hogy fontos vagyoyk neki de. Mennyire? Nem kérdezhetem meg. Ha mondd valami cukit. Két perc múlva látom hogy hasonlót mondott a barárnőmnek is. Na mosst akkor mi van? O. o Ksözönöm
2010. febr. 28. 20:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Ha a barátnőddel ugyanígy flörtöl mint veled, akkor valószínű ez nála baráti dolog. Ha azonban te mégis többet kapsz ebből, akkor gyanús, hogy többet érez irántad, de azt írod legjobb barátok vagytok, hát miért nem kérdezel rá?
2010. febr. 28. 20:10
 2/2 A kérdező kommentje:

igazad lehet. =)

van benne valami.

mert...nem jöhetek vele össze,mert Ő roma és a szüleim megtitották. O.o

és ha mefkérdezem tőle,akkor...csak rosszul fog neki esni. =(

Az a baj,hogy túlságosan vonzódom hozzá. =S

Köszönöm szépen a választ. sokat segítettél. Ł.

2010. márc. 1. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!