Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Kérjek bocsánatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kérjek bocsánatot?

Figyelt kérdés
Tegnap myvip játékon össze vesztem egy sráccal vagyis elég bunkó voltam vele,és nem szól hozzám és tök úgy tünik mintha direkt kerülne...Gondoltam már arra is h írok neki levelet de félek h nem válaszol rá:( Mit csináljak???
2010. febr. 28. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Töröld magad a myvipről. örökre. sőt az internetedet is mondd le. Akkor nem lenne többet cinked, hogy a képzeletbeli barátaid is utálnak.
2010. febr. 28. 19:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Te meg kapd be azt amim nincs -.-"
2010. febr. 28. 19:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kérj bocsánatot. Beszéljétek meg. Mondjuk nem tudom, min tudtatok ennyire összeveszni, de hát, nem vagyunk egyformák:)
2010. febr. 28. 19:49
 4/6 A kérdező kommentje:
írtam neki levelet csak attól félek h nem válaszol vissza me esetleg annyira megsértődött :(
2010. febr. 28. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez esetben már nem sokat tehetsz.

Gondolom nem sértetted meg annyira, hogy könyörögnöd kelljen. Ha nem bocsát meg pech, de ez van:/

2010. febr. 28. 20:21
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat :D Megbocsájtott nekem :D
2010. márc. 1. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!