Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit szóltok ahhoz, ha láttok egy fiút sírni?
Figyelt kérdés
Vagy mit gondoltok olyankor?
(ha nem ismeritek)
Bár ezt így nehéz lehet megmondani, mert nem lehet tudni, hogy mi van mögötte.
De mégis, olyankor mi az első benyomás?
2010. febr. 28. 19:12
11/15 anonim válasza:
Ha egy ismeretlen fiú sír, odamegyek hozzáés megkérdezem hogy tudok valamiben segíteni? Volt már rá példa hogy odamentem, beszélgettünk kicsit, aztán többet nem láttuk egymást, de könnyebb lett neki. Néha könnyebb a bajaid egy ismeretlennek elmondani, mint annak akit jól ismersz.
13/15 anonim válasza:
Bocs h beleszólok srác létemre de egyet értek az egyik előttem szólóval egy srácnak nem elég annyi a síráshoz h Jaj letört a műkörmöm... Én személy szerint érzelgős vagyok. De még nem fordult elő h nyilvános bőgtem volna el magam :D ha valami bántott a falat vertem és máris jobb volt :D
14/15 anonim válasza:
hopp korrigálok a név lemaradt :D Türkiz :D
15/15 anonim válasza:
Az egyik volt barátom azért sírt, mert nem sikerült a német nyelvvizsgája:D Ez sztem gáz, én lányként sem sírnék ilyen miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!