Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátkozik egy férfi minden ok nélkül a nővel?
Szeretnék hinni benne. Én azt tapasztaltam, hogy nem. 80% a bugyimhoz szeretett volna eljutni, maradék 20% is, csak ők még egyéb pluszt is (kapcsolat, összejárogatás szexszel, unaloműző, exbarátnő-felejtő stb.)
Nem vonzottak ezek a lehetőségek, nem tetszett, hogy a barátság álcája mögött sunnyogva titkolják a valóságot.
Mindig azoknak volt esélye, akik az elején megmondták, hogy ez randi, vagy hogy tetszek és azért akar találkozni. Aki így ködösített és kiderült, azt elküldtem.
Most, hogy már évek óta van barátom, még mindig próbálkoznak más pasik. Volt ilyen, mint nálad, hogy hosszú évek óta ismertem felszínesebben. Csak leveleztünk néha, tehát társaság nem volt, aztán addig-addig, hogy találkozzunk. Találkoztunk, elmondta, hogy többet akar, elmondtam, hogy szeretem a barátom és azóta nem ír.
Nincs értelme nagyon szerintem... mert úgyis a nőt látják benned, ha szép vagy. Szerintem csak csúnya nővel tudnak a férfiak igaziból haverkodni, akit bottal se piszkálnának... de hangsúlyozom, ez az én véleményem.
Aki barátom, az meleg, illetve 1. másod-unokatestvérem, akivel vérségi kötelék köt össze, így sose kezdene ki velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!