Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! 172cm-es férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! 172cm-es férfit elküldenétek a magassága miatt?

Figyelt kérdés
2015. jún. 14. 18:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem a 180 cm feletti fiúk tetszenek.

Én 167 cm vagyok.

A legutolsó barátom 197 cm magas volt.

2015. jún. 14. 20:34
 12/16 anonim ***** válasza:
165 cm vagyok és egyszer egy 150 centis csaj rázott le azért, mert túl alacsony voltam neki XD
2015. jún. 14. 21:01
 13/16 anonim ***** válasza:
A férjem 170 cm. Nem küldtem volna el akkor sem, ha 2 cm-vel magasabb.
2015. jún. 14. 21:43
 14/16 anonim ***** válasza:
185 centi magas vagyok lányként így bocsi de igen, visszautasítanám a közeledésed azon egyszerű oknál fogva, hogy bármilyen megnyerő a stílusod, a jellemed én piszok szarul érezném magam a kapcsolatban, mert egy debellának, egy elefántnak érezném magam melletted. De csak azért, mert köztünk van 13 centi különbség. Ha 183-187 lennél, akkor nem nézném, hogy na kicsivel kevesebb vagy csak kicsivel több. (egyébként sem hordok magassarkút, minek, csak beverem a fejem)
2015. jún. 15. 10:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem volt már veled egy magas párom, és jól megvoltunk ( én 180 cm vagyok ). Általánosságban én is jobban szeretem ha a párom velem egy magas, vagy magasabb, de ha jött valaki aki megfogott és azt mondom vaoo, akkor miért ne..Az is igaz, hogy nekem nincs egyáltalán frusztrációm a magasságom miatt. Ha magasabb vagyok egy férfinál, nincs bennem az az érzés, hogy zsiráf lennék, vagy debella..De megértem azokat a lányokat is, akik magasak, és azt mondják, hogy teljesen kizárt, hogy egy alacsonyabb fiúval összejöjjenek, mert tényleg kényelmesebb, ha veled egy magas vagy magasabb párod van.De szerintem ne agyalj ezen. Ha találkozol egy lánnyal és a kémia meglesz köztetek, akkor úgysem ezen fog múlni..:)
2015. jún. 17. 15:12
 16/16 gumicsizmás bagoly ***** válasza:
Dehogy! Én egyhez hozzá is mentem :)))
2016. febr. 22. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!