Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel érettebb egy 18 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel érettebb egy 18 éves fiú mint egy 15?

Figyelt kérdés
Mi az amivel több egy 18 éves mint egy 15? Mivel tud többet adni egy nőnek?
2010. febr. 28. 16:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tudjuk, hogy mi az élet:) El tudjuk magunkat tartani, nem anyucitól apucitól kérünk pénzt egy partyra, nem kell könyörögnünk, h elmehessünk valahová, és 3 évvel több tapasztalat, tapasztaltabb lányok között, szerinted?!:D
2010. febr. 28. 17:41
 12/14 anonim ***** válasza:
gondolkodásmód, viselkedés...ezekben érettebb
2010. febr. 28. 18:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Jártam általánosba, középsuliba és most OKJ-n tanulok, ahol 16-18 évesek vannak. Nem különböznek a 15 évesektől, max gazdagabb a szókincsük és még jobban vágynak a p.nára.

Persze biztos akad valahol kivétel...

2010. febr. 28. 19:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Semmivel! Egyéntől füg

16 éves vagyok és a haveri köröm 20 körül van.

De van olyan osztálytársam aki ugyebár szintén 16 de 13 évesekkel lóg.

sztem az átlagba is 15 és 18 nem sok külömbség. egy értelmes 15 éves semmivel nem hülyéb mint egy 18

2010. febr. 28. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!