Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csókoljam meg?

Figyelt kérdés
Már rég szeretem de nemtudom hogy szedjem fel és hogy hogyan legyen meg az első csók..Mit tegyek??
2010. febr. 28. 15:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
odamész hozzá és adsz neki egy cuppanósat.
2010. febr. 28. 15:27
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Menj oda hozzá, fogd meg a bögyörőjét, és kéjesen súgd a fülébe, hogy "Érzem az álatias szagod, te csődőr". Biztos siker.
2010. febr. 28. 15:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy csukja be a szemét, hogy még jobban át tudjátok érezni a hatást. Ekkor hozz egy wc pumpát, nyomd a képébe, és kezd el húzogatni. Ez 100% siker! A Tom és Jerryben láttam! És ott is bejött!
2010. febr. 28. 15:33
 4/11 A kérdező kommentje:
EZ nem humor kategória!!
2010. febr. 28. 16:08
 5/11 anonim ***** válasza:
de akkor legalább azt megmondhatnád hogy lány vagy fiú vagy. mert ez így DE, humor kategória eléggé xD
2010. febr. 28. 16:17
 6/11 A kérdező kommentje:
fiú vagyok...
2010. febr. 28. 16:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Milyen a kapcsolatod vele most?

Szerintembeszélgess vele sokat,éreztesd,hogy kedveled.Aztán,ha már beszélgettetek többet,kérdezd meg,hogy van-e kedve sétálni egyet.Ha igent mond,az már jó jel.A séta alkalmával is beszélj vele sokat,kerüld a kínos csöndeket.Végül egy szép pillanatban csókold meg.Azt mondják,hogy érezni fogjuk,mikor kell megtenni.Bár én még nem csókolóztam.

15/L

2010. febr. 28. 17:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Búcsúzásnál: Szájra puszi és már uttána menni fog :d
2010. febr. 28. 18:33
 9/11 anonim válasza:

Eloszoris vigyazz!!Biztos vagy benne hogy ezt neki adod?

Ha mindent vegig gondoltal akkor mar csak azon gondolkodj el,hogy egy megfelelo helyet es megfelelo pillanatot keress.Ha jobbat akarsz es igeretesebbet,jobb ha csak kettesben vagytok es akkor tedd meg amikor egy beszelegtes csendes percebe jutottatok.Hajolj fele es nezz a szemebe.Nem nagy cucc,csak elvezd!

2010. febr. 28. 19:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát nem igazán bonyolult egy kérdés :D van egy oldal ami segithet a kezdők gondjain: [link] sok szerencsét :D Türkiz :D 16/F
2010. márc. 1. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!