Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne zavarjon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne zavarjon a párom viselkedése? Hogy legyek kevésbé önző?

Figyelt kérdés

Nos a helyzet az hogy olykor magam ellen küzdök.

A párommal tavaly szeptember óta vagyunk együtt és november óta lakunk együtt. Mivel egy helyen melózunk és mindig egyszerre, így elég sokat vagyunk együtt. Eddig nem jelentett problémát megvan a közös hang stb.

A probléma ott kezdődik hogy nem tudok magammal egyes helyzetekben mit kezdeni. A szitu az, hogy a munkahelyünkön ha a barátom beszélget a barátnőmmel akkor kicsit felhúzom a vizet.. A barátom ha beszélget vele akkor mindig szívja a vérét, kötözködik vele, meg beszólogat neki. A barátom mondta hogy ő nemigen tud lányokkal normálisan beszélgetni, csak ilyen csipkelődős formában. Azért esik rosszul mert tavaly amikor ismerkedtünk mi is csipkelődtünk egymással, perverz irányba, félreérthető dolgokkal. És amikor mondjuk nem vagyok a közelbe és kimaradok a csipkelődésekből akkor az nekem rosszul esik (szalagmunkások vagyunk szóval általában egy szalagon melózunk mind, és látjuk egymást). Mert van olyan is hogy közösen hülyülünk.

Beszéltem párommal is és a legutóbbi kitörésem után bocsánatot kértem tőle, de legbelül akkor is zavar a dolog pedig nincs köztük semmi. De ritkán van olyan hogy nemtudunk mit kezdeni egymással valszeg azért mert sokat vagyunk együtt. És velem már nem is szokott igy csipkelődni. :( Mindezek mellett a párom kimutatja hogy szeret, érezteti velem, de amikor megyünk melózni és elkezd kötözködni a barátnőmmel akkor az már rosszul esik.

Hogy rendezzem le ezt magamban?

Nem akarok mindig felfújódni meg bedurcázni ilyen dolgokon..

Én 20/L, a barátom 26/F

2015. jún. 13. 08:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha ezt tudod magadrol akkor már egy lépés előre! Önkontrol nélkül nem fig menni viszont! Szolaljon meg a vészcsengőd amikor bolondságokra kezdenél gondolni!

Rendben most elfogadta a bocsánat kérésed! De ki tudja mikor lesz elege belőle!?

Gondolj arra! Magad alatt vágod a fát igy! Ha igy folytatod észreveszi hogy a barátnőddel mennyivel nyugisabb!

19/L

2015. jún. 13. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!