Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gyűlölködnek, hörögnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gyűlölködnek, hörögnek, fröcsögnek a pasik egy kamukérdésen?

Figyelt kérdés

Ezt komolyan nem értem:D

aki kiír egy ilyen kamukérdést (egyértelmű, hogy provokáció):

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__69177..

Az ilyenkor mi célból teszi? Hogy ragadjanak rá a sok csalódott, sikertelen fröcsögő, gyűlölködő pasi?

Minek kell egy kamukérdésre 50 választ adni, ami egyértelmű, hogy provokáció?

Meg pl. 13 évesen szopni akarok, 13 évesen szűz vagyok ciki...stb? Megcsaltam a férjemet...stb. Mit kell kur*ázni, hörögni, fröcsögni? Ebben van ezeknek a pasiknak valami élvezet? Vagy bosszú állás?

Mi ez a kicsinyes harc?

2010. febr. 28. 14:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát mer ide osztani járnak az emberek, hogy aztán vigyorral a fejükön tudjanak elaludni mert ők most aztán hú, de megmondták.
2010. febr. 28. 14:38
 2/10 anonim ***** válasza:
És miért kell kamukérdést írni? Ez megint egy idióta, gyerekes szokás, ami elb.assza az oldalt. Egyébként manapság a tinik 80%-a akkora nagy ordas kur.va, hogy már semmin nem lehet meglepődni, és nem tudni,mi a kamu és mi nem. Mert egy olyan kaliberű kérdést, mint a linkedben van, simán kinézem a legtöbb 15 éves pics.ából.
2010. febr. 28. 15:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Lehetséges, de azért a mai buta hisztis ringyó fiúkat sem kell félteni, azért ők sem az erény nagykövetei....
2010. febr. 28. 16:04
 4/10 A kérdező kommentje:

A lényeg az, hogy miért kell ezeken fröcsögni, gyűlölködni. A pasiknak ez tetszik, mert ha nem tetszene, nemet mondanának. Ennyi.

Egy csomó erényes fiú lenne, akik féltenék a szüzességüket...de hát nem ez van. csak fröcsögnek. Miért fröcsögnek azon, amit szeretnek?

2010. febr. 28. 16:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehet nem a hímringyók fröcsögnek,hanem a normálisabb fiúk, akik eddig csak szívtak a lányokkal. Nem minden srác olyan azért, hogy csak a szex kell. Ahogy nem minden nő kurv.a.
2010. febr. 28. 17:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Elvileg pont a normális fiúknak nem kellene fröcsögniük, mert nekik közük nincs ezekhez a lányokhoz....
2010. márc. 1. 16:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Figyelj. Nem minden pasi bírja ha van még 4 másik egy azon lánnyal... Belegondoltál milyen érzés azt tudni h amikor megcsókol még másik 4 ember izét is érzi??? És ennyi ez rohadt nagy átverés a lányok részéről amikor én megtudtam h a barátnőm kavart egy másik sráccal is úgy képen vágtam h a fal adta a másikat. Türkiz :D
2010. márc. 1. 18:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Azért fura, mert a lányok monogámak szoktak lenni, nem?
2010. márc. 1. 19:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Hááát nem mind maradjunk ennyiben. Türkiz
2010. márc. 2. 16:20
 10/10 anonim ***** válasza:
death metal rulz
2011. jún. 23. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!