Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem találkozott már valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találkozott már valaki Pécsen ezzel a futárral?

Figyelt kérdés

Mielőtt még valaki beszólna, tudom, hogy nem ez a megfelelő kategória, de hirtelen nem tudtam hova írjam ki a kérdésem.

Tudom bénán hangzik, béna a sztori is, de egyszer haza fele menet láttam egy srácot, aki épp házhoz vitt valamilyen ételt. Lett volna alkalmam megszólítani, de elszúrtam, azóta pedig csak a kocsiban ülve látom (természetesen vezetés közben). Egy fehér Opel Astra-t vezet, a szélvédőre ha jól emlékszem rá van írva, hogy Rally. A srác szemüveges, hosszú hajú. Valami ötlet?

Tudom kicsi rá az esély, de remélem valaki tud segíteni, ne adj isten magára ismer az illető :D

2015. jún. 11. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pécsen nincs helyi rádió ? Na ott mondasd be hogy komoly okból kifolyólag keresed ezt a pasast,jelentkezzen :) Párszor már én is mondattam be itt nálunk pár dolgot,mindig megoldódott a probléma :) Vagy ha nem,időigényesebb,fel kell hívni az összes pizzériát,vagy akik szállítanak ki kaját.
2015. jún. 11. 19:18
 2/5 A kérdező kommentje:

Annyira nem vagyok jártas, biztos van helyi rádió.

Amúgy nem hinném, hogy pizzafutár lenne, mert nem olyan volt az ételes doboz. Bár van olyan pizzázó is ahol mást is szállítanak :S

Köszi az ötletet :)

2015. jún. 11. 19:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Rádió1 a pécsi helyi rádió. Neten biztos találsz elérhetőséget
2015. jún. 12. 04:03
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ide is írhatsz, persze akkor fel kell vállalnod magad :D

2015. jún. 12. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Facebookra írd ki, biztos sokan megosztják.
2015. jún. 13. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!