Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tettél le az asztalra az életben, amire büszke vagy és amiért megérdemled, hogy jó csajod/pasid legyen?
Suli,meló,lakás,autó.Eddig ennyit 25 évesen.
Normális pasit viszont nem találtam még:D
Sutter: Bár én nem pontoztam senkit most, de valószínű azért, mert egy jó nőhöz nem feltétlen ezek kellenek. Sőt. Közel 20 éve diplomások közt dolgozom. Hidd el, semmit nem számít egy párkapcsolatban.
Igaz, a kérdés is hibás, így nem volt nehéz "eltévedni".
Az meg igaz, hogy még azt is lepontozzák, ha megkérdezik, hogy szereted-e a piros színt és te igent mondasz, de azt is, ha nemet...
6-ossal értek egyet. Ez egy marhaság.
Magyarul ez úgy hangzik mint hogyha egy csajnak vagy pasinak elég lenne az h jól néz ki, és semmi mást nem kéne tennie az életben, és az aki nem egy extra szépség meg jóképű az tegyen valamit le ezért...ejjnye ejjnye
Bocs, de ez elég fura egy kérdés.
Gondolj bele:
Pl.: van egy kőműves, aki bizony már letett valamit az asztalra, mert a csapatával felhúzott már 1-2 házat, és mégsincs senkije (pedig nem piás).
Ezzel szemben pl. van egy használtautó-eladó, aki minden 2. embert átvert, mégis olyan sikeres a nőknél, mint a banán a majomnál.
Hol az igazság?
Igen, számít, hogy mi a foglalkozása, az elért sikerei az embernek, tett-e le valamit az asztalra, de az sokkal jobban számít, hogy tud-e emberként viselkedni.
jóképű vagyok,megnyerő modorú,bárhol helytállok,bárki fölé magasodok ha kell,bárkit félreállítok, szemeim kékek,érzelemgazdagságot és intelligenciát sugároznak,személyiségem rendkívül összetett,bonyolult,és magasan kivételes.Egy kristálytiszta hegyi patak a lelkem,ami soha be nem mocskolható bármit is teszek,akár tapadjon az öklömre vér,tisztább leszek mint egy újszülött csecsemő
szóval a kérdés? mit tett ez az érdemtelen porfelhő világ hogy egy ilyen ember mint én,és még sokan akik ilyenek,mi tapossuk két lábbal? mit?
semmit de mi jöttünk mert ezzel is csak többek lettünk.
így nincs olyan hogy érdemlek e vagy sem,elveszek,és megkapok csak ennyi van
:D
de nem akarok nagyképűnek tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!