Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ázsiai vagy néger nőtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ázsiai vagy néger nőtől gyerek? Ki hogy van ezzel?

Figyelt kérdés

Az utóbbi években spóroltam és szeretnék egy világkörüli túrára menni pár évre. Természetesen nem utazási irodák szervezésében, hanem magamtól. Hogy lehetőleg egy turistával vagy idegenvezetővel se találkozzak az út során, csak a helyi emberekkel.

Kinéztem pár országot, pl. Thaiföld, a Fülöp-szigetek, Kolumbia, Nigéria, Ghána.

A nőknél nem tartom magam szerencsétlennek és most pont az járt a fejemben hogy lehet ezekben az országokban egy tradicionálisabb beállítottságú nőt ezerszer könnyebben találnék, mint Magyarországon olyat, aki a "karrierje" helyett inkább a családdal foglalkozna. Ki hogy van ezzel? Lenne más rasszú nőtől gyereketek? Latin, arab, ázsiai sárga, néger, stb.?

2015. jún. 9. 13:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

8: Kész vagyok. Magyarországi válási ráta: 67%. Vietnámi válási ráta: 4%. Magyarországon 20 házasságból 14 végződik válással. Vietnámban kevesebb, mint 20-ból 1.

[link]

9: Na igen. Tényleg várom már mi a helyzet valójában. Megtapasztalni az egészet. Nagyon jó érzés lehet hogy ennyire jól kezelik a férfiakat. Aki ilyenre vágyik annak nem nosztalgiáznia kell hogy milyen jó volt Magyarországon 100 éve is, hanem keresni ilyen helyeket a világban, ahol még mindig az a helyzet amit te írtál.

10: Pontosan. Mindenki azt csinálja, azt űzi ami neki magának a legjobb. Ahogy te nyugatabbi férfiakkal nyalatod ki a segged, én pont úgy keleti nőkkel.

És igen, amit te leírtál nőtípust, úgy éltek a nők a történelem 99%-ában. Emlékszel. Amikor a mocsok szemét elnyomó férjük ment ki reggel 4-től este 7-ig kapálni a mezőre, hogy az elnyomottjai ne haljanak éhen, a nők meg a házkörüli munkákat végezték és ellátták a gyereket. Pont így képzelem el most is, hogy én elnyomóként eljárok robotolni a munkába és dolgozom 8-12 órákat hogy anyagilag biztonságban legyen a családom (hopp, vagyis az elnyomottak), miközben az elnyomottjaim iskolába járnak vagy otthon mosnak, takarítanak vagy főzik a vacsorát. Ja és minden este véresre verem őket, amikor hazaérek, ők pedig szeretettel és mosollyal várnak.

2015. jún. 9. 14:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is egyet kell értenem veled: egy jó keleti csaj főnyeremény tud lenni. Sokkal jobb a teherbírásuk, okosabbak, és nem tramplisodnak el miután megfogták a pasit.
2015. jún. 9. 14:43
 13/18 anonim ***** válasza:

Te sze*mét elnyomó!

[link]

Az ázsiai nők egzotikusnak tartanak- ahogy te is őket, ez megkönnyíti a dolgod. Továbbá hozzájuk képest gazdagnak számítasz, uniós ország vagyunk, nem tudom pl. Thaiföldön mennyi az átlagkereset, de úgy emlékszem még a miénkénél is kevesebb.

2015. jún. 9. 15:05
 14/18 A kérdező kommentje:

13

Igen. Hihetetlen hogy a legtöbb magyar mennyit rinyál (a családom java is) hogy milyen csórón él (nem lehet autója, saját lakása, nem mehet sokat nyaralni) közben meg a Föld lakosságának kétharmada, legalább 4 milliárd ember simán cserélne boldogan egy "szerencsétlen sorsú" átlag magyarral. Egy átlag magyar jobban él mint a bolygó lakosainak legalább kétharmada.

Én sem vagyok gazdag de emellett azt is vallom, hogy aki a boldogságot a gazdagabbságban akarja megtalálni, az elképesztő tévúton jár. Ha van mit enned, van hol laknod és vannak emberek akik szeretnek téged, onnantól kezdve nem a vagyonod, pénzed növesztése fogja meghozni neked a boldogságot, hanem az élet ezeken túlmutató területein való kiteljesedés.

2015. jún. 9. 15:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem nyalatom ki senkivel sem a fenekem. Epp ellenkezoleg, orulok , hogy ember szamba vesznek es nem egy ket labon jaro p*uncikent vagyok kezelve a kulfoldi pasiknal, ellentetben a magyarokkal. Masreszt a vilag valtozik. Nyilvan, ha pl. Vietnam es Ghana is egy fejlett orszag lenne, az ott elo nok tobbsegenek is lennenek mas celjaik, vmit maskepp latnak a vilagot. De mivel a vallas/ kultura elnyomja az egyenuket az adott orszagban, igy eselyuk sincs , hogy masban is gondolkozzanak es igy nem is teszik. Marad a hazassag es gyerek. Bar arra nagyon kivancsi lennek, ha talalsz magadnak egy ilyet not es kiszakitod ebbol a kornyezetbol, akkor mennyire fog megvaltozni(mert gondolom nem is ezekben az orszagokban tervezel elni). Lenne egy-ket tippem.

Az utolso kis irasodhoz, meg nagyon nincs mit hozza fuznom. Szep es jo ez, de csak neked.

2015. jún. 9. 15:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Szép kis beszélgetések kerekedtek ki itt. Bár lány vagyok azért válaszolok. Szerintem majd utazás közben fog eldőlni, hogy néger vagy ázsiai nő lesz a szíved választottja, de az is lehet, hogy valaki teljesen más. Én például oda vagyok a koreai mentalitásért, mivel hasonló munkamániás vagyok. De ezzel szemben nagyon udvariasak, tiszteletteljesek. És ott is megvan, hogy egy európai/amerikai nő/férfi nagy előnyt élvez a helybeliekkel szemben. És valljuk be mindezek mellett az ázsiai kisbabák a Földünk legcukibb teremtményei. (Persze a többi kisbaba is az.)A lényeg a stabil kapcsolat, abból lehet csak gyerek. Ha ez megvan nincs akadálya a család alapításnak.
2015. jún. 9. 18:46
 17/18 A kérdező kommentje:

16: Igen, semmit nem zárok ki. Nagyon jól látod: Hogyha világos bőrű fehérként mész olyan országba, ahol más rasszúak vagy színűek adják a lakosság többségét (Dél-Amerika, Afrika, Távol-Kelet), akkor egzotikumnak számítasz és könnyebb dolgod van a helyiekkel való ismerkedésben, akár férfi vagy, akár nő. Egy néger srác is ha Európába jön megdughat sok fehér nőt mert néger és fordítva is (bár ez még ritkább egyéb tényezők miatt) egy fehér srác néger nőket.

15: Remélem soha nem lesz az egész világ olyan fejlett, mint a Nyugat. Ez a technológiai és életszínvonalbeli fejlődés mindig magával hozza az emberek és kultúrák, társadalmak degenerációját. Szerinted az értelmesebb nyugati férfiak miért jönnek Kelet-Európába (hozzád is pl, te mondtad) és a világ más "kevésbé fejlett" részeibe nőt találni? Mert nyugaton még elviselhetetlenebbek a nők általában a férfiak számára.

Nem szakítanám ki a feleségem semmilyen környezetből, ha nem magyar lenne. Ezerszer esélyesebb hogy én telepednék meg ott ahol ő él, minthogy őt hozzam Magyarországra.

"Az utolso kis irasodhoz, meg nagyon nincs mit hozza fuznom. Szep es jo ez, de csak neked."

Ezt nem értem. Szerinted attól lesz boldogabb az ember, hogy egy helyett két kocsija lehet, 200 helyett 400 ezret keres, 3 helyett 5 szobás háza van, a bankban meg 5 helyett 20 milliója, 1 hét helyett 3 hétre mehet nyaralni? Az anyagi javak birtoklása és felhalmozása vezet a boldogság felé?

2015. jún. 10. 12:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Az arab csajok kedvesek. :) (személyes tapasztalat)

Vietnámi csajokat nem ismerek ,csak pasikat ,de azok jó fejek. :)

Sok sikert! :)

F

2015. jún. 11. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!