Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy vele, hogy a külföldiek szimpatikusabbak neki mint a magyarok, és szívesebben ismerkedik velük? 21/L
Ellenkezőleg. Szeretek külföldiekkel beszélgetni, ismerkedni, de társat nem tudnék elképzelni magam mellé, akivel nem az anyanyelvünkön kommunikálunk. És nem valami elvieskedő-magyarkodó okból, hanem pusztán mert nekem nagyon fontos a beszélgetés, hogy egymás rezdüléseit, a legapróbb szóbeli árnyalatokat vagy humort is érezzük.
Amúgy a legnagyobb baj szerintem pont ez, amit a kérdésed is mutat: az állandó önostorozás, hogy mi milyen bunkók és pesszimisták vagyunk. Próbálj egyszer mosolyogva elindulni reggel. Ha beindul a mosolyverkli, akkor azok is kedvesek lesznek, akikkel találkozol. Működik. Komolyan.
Én szétnéztem más országokban, nem különbek az emberek, mint mi, úgyhogy ez így egy nagy f.@szság.
Nemzetiségtől, országtól függetlenül szimpatizálok, vagy nem szimpatizálok emberekkel.
Szerintem is bunkók és csúnyák a magyarok, elég volt itt ez az öt év.
28/F, norvég
Istenem, ennél szélesebb spektrumú általánosítást se sűrűn látni...
Ultimate felületesség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!