Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire gyakori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gyakori az, hogy a lanyoknak a vekonyabb pasik tetszenek?

Figyelt kérdés

En speciel lany vagyok, de en nem tudom elkepzelni azt, hogy nekem vekonyabb pasi tetszedjen.

Nem azt mondom, hogy a kigyurt , izompacsirtakra bukom, de szeretem ha egy pasi testes, meg ha kis pocakja is van, de legyen szeles, ferfias.

2015. jún. 9. 08:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek a vékony, értsd a sovány pasik is. Az is jó ha pluszban egy pici kocka has is megjelenik, de nem feltétlen. De ettől még az izmos pasik is jöhetnek. A pocakos fickók nem tetszenek.
2015. jún. 9. 19:12
 12/14 anonim ***** válasza:

9#-es! Bocsi... :) Igen, igazad van, nekem nem jönnél be. Több szempontból sem jönnek be nekem a "nehéz" fiúk. Talán az egyik ok az, hogy van bennem egy félelem, hogy mi lesz, ha öregek leszünk, rosszul lesz, elesik valami hülye helyen, és én még csak odébb sem bírom cipelni... Úgy érzem egy csontkollekción jobban tudok segíteni, ha baj van. Ez a gondolat már gyerekkorom óta bennem van, szóval abszolút a vékonyak az ideáljaim...

Pedig ismerek egy nagyon cuki 120 kilós embert... Nagyon bírom a dumáját, de hiába egyszerűen nem vonz amúgy...

És oké, én nem azt mondom, hogy a vékony a férfias. Nyilván a nagytestűbb a férfias...

Csak akkor nekem a legférfiasabb jön be, ennyi.

És nyugi, én inkább a kivétel vagyok, mert a legtöbb nő a hatalmasokra bukik...

Ja és engem hidegen hagy, ha egy pasi már csak a méretéből kifolyólag is erősebb és bárkit le tud győzni fizikailag. Nem abban a világban élünk, hogy mindent erővel lehessen eldönteni...

2015. jún. 10. 09:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Köszönöm a válaszod 12-es megértem. De hogy a mai világban nem erővel kell mindent megoldani ezzel nem értek egyet. A szüleim Gyöngyöspatán élnek. Talán hallottál már róla. Ott rendőrség nem intézkedik és az idősebb magyarokat késsel fenyegetik nagyon sok a brutalitás. Nekem is fenyegették a szüleimet. Jó pár cigánnyal összeverekedtünk. Utána 40-50-en mentünk végig a falun ostorral fokossal. Mindjárt tudták hol a helyük. Ha nem lennék ekkor,a hanem kis nyámnyila lennék akkor már megölték volna a szüleimet. Te hol laksz rózsadombon vagy valami gazdag környéken, mert ott nem tapasztalják ezt míg az ország keleti felében minden naposak a késelések gyilkosságok fenyegetések. Szerintem meg nagyon is fontos hogy egy férfi tudjon verekedni vagy megvédeni magát mert egyszer egy olyan helyen lesz megölik villámgyorsan.
2015. jún. 10. 09:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gyakori, mert én speciel egyetlen nőnek sem tetszettem még külsőleg. Szerencsére találtam valakit, aki nem olyan felszínes, mint a többi nő, és nem érdekli a vékonyságom.
2015. jún. 16. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!