Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gyakori az, hogy a lanyoknak a vekonyabb pasik tetszenek?
En speciel lany vagyok, de en nem tudom elkepzelni azt, hogy nekem vekonyabb pasi tetszedjen.
Nem azt mondom, hogy a kigyurt , izompacsirtakra bukom, de szeretem ha egy pasi testes, meg ha kis pocakja is van, de legyen szeles, ferfias.
9#-es! Bocsi... :) Igen, igazad van, nekem nem jönnél be. Több szempontból sem jönnek be nekem a "nehéz" fiúk. Talán az egyik ok az, hogy van bennem egy félelem, hogy mi lesz, ha öregek leszünk, rosszul lesz, elesik valami hülye helyen, és én még csak odébb sem bírom cipelni... Úgy érzem egy csontkollekción jobban tudok segíteni, ha baj van. Ez a gondolat már gyerekkorom óta bennem van, szóval abszolút a vékonyak az ideáljaim...
Pedig ismerek egy nagyon cuki 120 kilós embert... Nagyon bírom a dumáját, de hiába egyszerűen nem vonz amúgy...
És oké, én nem azt mondom, hogy a vékony a férfias. Nyilván a nagytestűbb a férfias...
Csak akkor nekem a legférfiasabb jön be, ennyi.
És nyugi, én inkább a kivétel vagyok, mert a legtöbb nő a hatalmasokra bukik...
Ja és engem hidegen hagy, ha egy pasi már csak a méretéből kifolyólag is erősebb és bárkit le tud győzni fizikailag. Nem abban a világban élünk, hogy mindent erővel lehessen eldönteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!