Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az alabbi esetben a no jatszot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alabbi esetben a no jatszotta a szuzet, vagy a pasi volt bunko? Velemenyeket kerek

Figyelt kérdés

27 no- 33 ferfi felallas. Kb ket hete volt elso tali, azota napi szinten beszelgettek telefonon, elvoltak, stb. A pasi felhivja a not, hogy egy fel ora mulva erte megy, elviszi haza a kozeli varosba, filmeznek, pihengetnek, aztan visszaviszi. Igy is tortenik, elvannak, minden ok, amig kisse kozel kerulnek egymashoz, de a no kozli, hogy ennek meg nincs itt az ideje, alig 2 het utan. A pasi kisse idegesen ugyan, de tudomasul veszi. Kesobb ejfel korul a no jelzi, hogy ideje hazavinnie, erre a pasi megprobalja rabeszelni, hogy aludjon nala, mert semmi kedve most autokazni, majd reggel hazaviszi. A no hajthatatlan, mire a pasi: "Oke hazaviszlek, de legyen vilagos, hogy akkor tobbe nem foglak keresni" A no persze igy csakazertis haza akar menni, mire a pasi: "Akkor felhivom egy haverom, hogy vigyen teged haza."

Vegul hazavitte o maga, masnap a lany ir egy smst: "Kicsit sajnalom, hogy rosszul sikerult a tegnap este", mire a valasz: "Felejtsd el"

2015. jún. 8. 12:06
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#9-es, azt mar meg is bantam... :)
2015. jún. 8. 13:02
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
Bunkó volt a pasi, te pedig naív. Legközelebb okosabban! :)
2015. jún. 8. 13:05
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
Ez esetben is lehetett volna több eszed, de így már egyértelmű, hogy a pasi nem akart többet, csak egy éjszakát.
2015. jún. 8. 13:05
 14/21 anonim ***** válasza:
64%

tárgyilagos választ vársz, mégis úgy írsz: ki lehet találni, hogy te vagy a nő és milyen válaszra számítasz.

egyébként nem értek egyet a többi hozzászólóval. meg volt beszélve, hogy nincs erősködés, és mégis sértődés lett a vége. még ha együtt is maradtatok volna, mindig ezt a műsort játszaná, mikor nem tetszik neki valami.

amúgy is annyira tipikus, hogy a férfi érzéketlen, és a nő kér bocsánatot. szerintem ne érezd magad rosszul.

2015. jún. 8. 13:17
 15/21 A kérdező kommentje:

Igen, rolam van szo, pontosan azert irtam egyes sz. harmadik szemelybe, mert nem reszrehajlo velemenyeket varok. En nyilvan ugy gondolom, hogy egy s..gfej volt a pasi, senki ennyire taho meg nem volt velem... De lehet bennem volt a bibi, ezt szeretnem megtudni.

Koszonom mindenkinek a valaszokat! :-)

2015. jún. 8. 14:06
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Maradjunk annyiban, hogy egyik se tudta kezelni a dolgot. Megjegyzem, "helyzet" nélkül azért könnyebb tárgyilagosan végiggondolni egy folyamatot, mint "helyzetben". Úgy tűnik azonban, ezt felmelegíteni nem lehet. És ezt a helyzetet is tudni kell kezelni.
2015. jún. 8. 14:41
 17/21 anonim ***** válasza:
90%
Ha én egyszer megbeszélek valakivel valamit, pl. hogy hazaviszem, aztán mégsem akarom megtenni és még én húzom fel az orrom, akkor igen, bunkó vagyok.
2015. jún. 8. 14:56
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
A pali hisztis, a nő meg egy idióta kis pcsa. Nehogymár egy 29 éves nőnek (nem lánynak!!!) ne legyen már annyi esze, hogy ne lásson át a szitán mit akar a másik, ha felhívja a lakására. Azután, hogy beleegyeztél és húztad az agyát, nem csodálom, hogy felidegesítette magát rajtad. Gyakorlatilag jelezted, hogy közeledhet, benne lennél a dologban, aztán kihátráltál belőle. A tegnap este nem rosszul sikerült, hanem egy idióta vagy. Én sem foglalkoznék veled a férfi helyében, ha már 2 hét után taktikázol meg kamuzol.
2015. jún. 8. 18:46
 19/21 anonim ***** válasza:
88%
A pasi totál idióta volt. Megígérte, hogy hazaviszi és nem hogy nem tette meg, még erősködött is, hogy maradjon meg minden. Gyáva volt és nem merte megmondani, hogy csak szexre megy. Egy érett pasi tudja már kimondani azt, amit akar. Ne akarja kapcsolatnak álcázni a lyuk keresését. A nő helyében nem írtam volna neki másnap sms-t. És mi az, hogy nem mehet fel a pasi lakására anélkül, hogy lefeküdnének? Ez hülyeség, egy jó film nézés vagy más közös program simán mehet kettesben valamelyiküknél.
2015. jún. 8. 19:29
 20/21 A kérdező kommentje:
Ez a "ne menjen fel a lakasara, ha nem akar szexelni" nekem is fura picit, mert a volt baratomnal is voltam es legtobbszor fel se merult, hogy tortenjen valami. Filmeztunk, kartyaztunk, aludtunk, aztan hazavitt.
2015. jún. 9. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!