Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye nem akar tőlem semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem akar tőlem semmi olyat? :S

Figyelt kérdés
Apunak van egy munkatársa(Zala volánnál buszvezetők xD) és az a hapsi mindig vigyorog nekem meg nagyon örül, azt odajött múltkor beszélgetni, esett az eső, és elkezdi hogy jaj meg ne fázz meg hogy a hajam mért lóg a szemembe, eltakarja azt a szép kis arcom, aztán mikor indult, úgy köszönt el: na csók :O:S Ez ugye nem azt jelenti hogy akar valami? Mondjátok könyörgöm hogy csak kedves akart lenni:D amúgy kb 35 lehet az illető, én 18
2010. febr. 27. 19:01
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
Hát. Ízlenél neki.
2010. febr. 27. 19:02
 2/36 A kérdező kommentje:
De fúj...:S öreg és ronda ááá
2010. febr. 27. 19:02
 3/36 anonim ***** válasza:
45%
De ha kedves, és figyelmes, akkor próbáld meg értékelni. Lehet beleszeretsz.
2010. febr. 27. 19:03
 4/36 anonim ***** válasza:
Sajnos nem láthatunk bele a buszsofőr fejébe de az kétségtelen, hogy nagyon kedves hozzád. Lehet, hogy csak éreztetni akarja veled, hogy faterod a jó barátja, és veled igyekszik éppen ezért nagyon jól viselkedni. De persze az is előfordulhat, hogy nagyon bejössz neki. Végülis nem olyan óriási a korkülönbség.
2010. febr. 27. 19:04
 5/36 anonim ***** válasza:
Jaj az ilyen vénkecskék csak udvarolgatnak nem kell mindjárt komolyan venni!
2010. febr. 27. 19:04
 6/36 anonim ***** válasza:
65%
Én biztos benyúlnék a bugyidba, miközben állnál ott, mint egy riadt, ázott kis varjú, tömény erotikával átitatott szavakat súgnék füledbe, éreznéd forró lehelletem nyakadon, másik kezemmel pedig pólód alá nyúlnék, húználak magamhoz, és haladnék egyre feljebb, mmmm....
2010. febr. 27. 19:06
 7/36 A kérdező kommentje:
beleszeretni?:O dehogy. nem az esetem :D Persze örülök neki hogy nem egy tahó állat de úristen. Áááá:S
 8/36 A kérdező kommentje:
hm... XD ez ideillet :D
 9/36 anonim ***** válasza:
De azért, valld be, még ha ronda is lenne, egy ilyen, spontán huncutság jólesne. :P
2010. febr. 27. 19:08
 10/36 anonim ***** válasza:
nem hinném hogy akarna valamit, főleg ha apud a jóbarátja...nem hinném hogy ennyire kibäszna vele, ez tönkretenné a barátságukat...szóval szerintem nem, de minden kiderül, ha rácsapsz a seggére "úgy hallottam rossz fiú voltál, te kis huncut csibész" :)
2010. febr. 27. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!