Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés, ha szülinapján csak elviszem valahova?
Szerintem nem kevés. Én ugyan nő vagyok, de sokkal jobban szeretem az olyan ajándékokat, amik élményt adnak. Ha ismered a párodat, akkor biztosan tudod hogy viszonyulna ehhez. Nyilván azt nem érezném nagy élménynek, ha kézen fogna a párom és kivinne a parkba szülinapomra,de pl. attól már meghatódnék, ha piknikezni vinne, mert tudom, hogy arra készülnie kellett.
Én nyári "gyerek" vagyok, a páromtól szinte mindig valami egynapos programot kapok. Voltunk már egy távolabbi strandon, vacsorázni, kalandparkban, stb. Nagyon szeretem ezeket.
Kevésnek biztos nem kevés, de lehetőleg vegyél vagy keress valami szuvenírt, emléktárgyat szerintem. Lehet az egy kő is a túráról, odaadhatod akár utólag is, ha ráírtad honnan és mikor van, vagy akár egy ott lőtt képet kinyomtatva. Szerintem szép gesztus lenne, kis erőfeszítéssel és az ilyenekre jó ránézni.
Persze ha tudod róla, hogy utálja az ilyen dolgokat, akkor sztornó, de a legtöbb csaj szeret ilyen "lomokat" gyűjteni. :)
Ja bocs, most látom, hogy te vagy a csaj. :D Mindegy, így is él a dolog, de akkor maradjunk inkább csak a képnél. :D Esetleg valami erotikusabb extra élménynél nap végén. :D
Lol nem tudom, hogy néztem be ennyire, tényleg bocsi. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!