Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gusztustalan amit csinálok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gusztustalan amit csinálok? Hogy lépjek ki ebből?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, októberben először ért nagy szerelmi csalódás, borzasztóan beleestem egy srácban, eleinte minden tökéletes volt, aztán egyszer csak mégsem kellettem. Azóta nagyon megcsúsztam érzelmileg és önértékelést illetően is. Ma esett le, hogy valójában mit is csinálok... Van két srác, aki 1-2 hónapja udvarol, randizagttunk, mindketten nagyon komolyan gondolják a dolgot és hihetetlen kitartóak, annak ellenére, hogy gyakran lemondom a találkákat. Mellettük van egy srác, akivel mostanában találkozgatunk, elcsókolózgatunk de nem történik több, mert nem szeretném. Neki szerintem csak szexre kellenék. Illetve van egy srác, aki lelkileg hatalmas támaszom, mindig számíthatok rá, de nála is erősen dominál a szex. Igazából nem feküdtem le vele, csak egy s más volt, mert képtelen vagyok őt megkívánni. Jobban meggondolva nem is értem miért megyek bele, hiszen totál hidegen hagy testileg. Közben megismertem egy srácot, vele is randiztam, nagyon értelmes, aranyos, de rettegek hogy megint csalódni fogok. Úgy érzem túl jó pasi hozzám.

Tudom, hogy gusztustalan amit csinálok, nem is értem hogy jutottam el eddig. De nem tudom hogyan léphetnek ki ebből, mert a Velük való kavarás az egyetlen pozitív visszajelzés számomra. Ők éreztetik velem hogy nő vagyok... Még ha valójában csak egy r****c is.

Mit kéne tennem? Nem akarom ezt tovább, nem akarok senkivel játszani, nem akarok ilyen értéktelen lenni, de közben felemészt a magány.

2015. jún. 7. 01:01
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Szépen kifejtettétek a lényeget. Köszönöm szépen mindenkinek!
2015. jún. 7. 01:44
 12/24 Missi_Key ***** válasza:
0%

Előző voltam.

nem neked írtam a válaszom hanem a kérdezőnek, bár úgylátom őt pont nem érdekli...

amúgy meg..ha a pasiknak lehet ilyen szinten játszadozni akkor nekünk is. és ne mondd hogy egy paasi sem csinálja hogy eljátsza a hősszerelmest csak hogy sexelhessen..

2015. jún. 7. 01:47
 13/24 Missi_Key ***** válasza:
0%

11-es amiről én beszélek az az első néhány komment minősége, és a világ úgy általában.

és aki az én gondolkodásom szerint él az sikeres..és emelett valószínű az a sokminden is ami sikerült ilyen sikeresen leí-kinemszarjale.

2015. jún. 7. 01:51
 14/24 anonim ***** válasza:
79%

Missi

Itt most nem az egyszerre több nőt is komoly kapcsolattal kecsegtető, közben hülyítő (szexért)macsó gyökerekről van szó,azokat én se sokra tartom.

A női megfelelőjét sem,pontosabban egy menetnyire vagy kettőre:D

A kérdezőt zavarja a dolog,felismerte ez így nem oké.

Ez jó,változtatni akar.

Ez a lényeg.

Ugye érted?

2015. jún. 7. 01:52
 15/24 Missi_Key ***** válasza:
0%

értem én.

mindenki azt tanácsolja neki hogy legyen újra az a lány akit

"először ért nagy szerelmi csalódás, borzasztóan beleestem egy srácban, eleinte minden tökéletes volt, aztán egyszer csak mégsem kellettem. "

2015. jún. 7. 01:56
 16/24 A kérdező kommentje:

Missi

Érdekel a velmenyed, mint mindenki másé is, azert tettem fel a kerdest. Az mar csak részlet, hogy nem olyan tempreamentumu ember vagyok, aki igy tudna/szeretne viselkedni, mint azt javasoltad. Ettol fuggetlenul ertem, hogy mit miert tanacsoltal, es koszonom megegyszer a válaszod. Van benne némi igazsag, de ha ezt kovetnem, az nem én volnék.

2015. jún. 7. 01:56
 17/24 anonim ***** válasza:
84%
#16: Nem azt mondtam, hogy pasik nem csinálnak ilyet soha. Azt mondtam, hogy ilyet csinálni szerintem aljas, gerinctelen, szemét dolog, akár férfi teszi akár nő. Igen, ha valaki ilyet csinál veled, az is aljas, gerinctelen, szemét dolog és ha te csinálsz ilyet mással, az is aljas, gerinctelen szemét dolog. Engem is sokan bántottak meg életemben, de ettől még nem érzem jogosnak, hogy olyanokat bántsak, akik nekem nem ártottak semmivel - sőt, ettől nekem sokkal szarabb érzés a gondolat, hogy valaki esetleg pont miattam érezze magát olyan pocsékul, mint egyszer én, van ugyanis egy fantasztikus képességem, amit empátiának hívnak. Ha rendelkeznél hasonlóval, akkor nem kéne ennyit gépelnem, hogy megértessek egy nyilvánvaló dolgot egy gyenge jellemű emberrel, aki a saját sérelmeit használja ürügyként arra, hogy nincsenek elvei. A szomorú az, hogy teljesen feleslegesen teszem, szóval most fel is hagyok vele.
2015. jún. 7. 01:58
 18/24 anonim ***** válasza:
65%
#22: teljesen egyet értek veled. A kérdező érzelmileg sérült ember, és pontosan emiatt cselekszik ilyen befolyásolhatóan, meggondolatlanul, mint amikről ír. Egyszerűen nincs képben saját magával, azzal, ki is ő valójában, és mit akar, csak él, mint Marci hevesen. Javaslok egy jó szakembert a belső blokkjaid feloldása miatt!
2015. jún. 7. 02:01
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Missi

Látom mégsem érted.

Nem azt mondom,hogy a Kérdező változzon át/vissza egy naív szerelmes kislánnyá, de mások érzéseivel játszani gerinctelen,mint azt itt írták korábban.

Legyen az bármilyen nemű.

Van 2 ember.

Kezdésnek tisztázzák le,ki mit akar ettől a kapcsolattól.

Csak szex? Csak szex.

Többet? Ok. Akkor ezt viszont,ne játssza el egyszerre több emberrel is,akik közben reménykednek,és úgy esnek ki a pikszisből a Kérdezőnél idővel,ahogy neki éppen tetszik.

Le kell tisztázni a viszonyokat,ennyi.

Előző voltam újra.

2015. jún. 7. 02:04
 20/24 anonim ***** válasza:
8%
Talalkozz veluk tovabbra is. A pasik is ezt csinaljak. Ettol nem vagy ribi. Ja es ha meguntad, rendezz egy partit, amire mindet meghivod:)
2015. jún. 7. 02:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!