Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a szüleid elkapnának recskázás közben?
Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 16:14
21/23 anonim válasza:
Egyszer már pont elélveztem volna, erre hallom hogy apám már ittvan az ajtómnál, én meg gyorsan beszorítottam a két lábam közé, magamra húztam a takarót, es nem tudtam már mit csinálni elélveztem. Kinyitja az ajtót, és csak annyit kérdezett hogy "bepakoltál már az iskolatáskádba?", én meg mondom neki hogy "majd reggel, de azért igazán megtanulhatnál már végre kopogni, mert nem ôt éves vagyok!!!" de nem sejtett semmit, elment, becsukta az ajtót, nekem meg a combom szétvolt kenődve a spermámmal. Akkor nagyon mérges voltam, de ez még tavaly volt, most már mosolygok ezen a történeten :-)
22/23 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok, azt még elfelejtettem hozzá tenni hogy 14 éves vagyok, mikor ez tortént akkor 13 voltam
23/23 lutaker válasza:
Még az is gáz ha a barátnőd meglát hogy recskázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!