Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvileg komoly kapcsolatban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvileg komoly kapcsolatban, megesik, hogy a férfi kér pénzt a nőtől, vagy mégsem komoly kapcsolat lenne?

Figyelt kérdés
fél éve vannak együtt, együtt élnek, mindkettő dolgozik, külön kassza van
2015. jún. 5. 00:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10 nemrég volt az összeköltözés, sokszor azt sem tudom hol van éjszaka, de tuti üzletelni.
2015. jún. 5. 00:57
 12/20 A kérdező kommentje:
(10 hez még)vele nem lehet megbeszélni, rajta át kellene valahogy látni.
2015. jún. 5. 00:59
 13/20 anonim ***** válasza:

sehol nem szerepe a férfinak a család fenntartás csak ott ahol csettintésre hozod a szivart egy másikat kicsit másfélét meg a szádba veszel :D

attól függ mennyit kért,meg mire,biztos nyúltál már te is le férfitől.."családfenntartás" alapon.

2015. jún. 5. 01:02
 14/20 anonim ***** válasza:

"fél éve vannak együtt"

"amíg a nő szülés miatt kiesik, addig a férfi tartja fenn a családot"

HEE?! Fél év alatt villámf***ú Joe sem csinál gyereket, vazze!

Amúgy meg miért ne kérhetne?

2015. jún. 5. 01:05
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem valami "üzleti" veszteség vagy szerencsejátékos tartozás van a háttérben?
2015. jún. 5. 01:08
 16/20 anonim ***** válasza:

Ne menjünk bele a családfenntartó meg gyermekvállalás dolgokba..

Szóval fél éves kapcsolatban a férfi odaköltözik a nő albérletébe, a nő fizet minden költséget, ételt, és ezen felül pénzösszegeket ad kölcsön a férfinak. A férfinek megmarad a saját fizetése, kimaradozik éjszaka, nem számol be semmiről, nem lehet vele kommunikálni. Mikor a nő megelégeli, és kiteszi, vissza akarja könyörögni magát.

Ha összességében nézzük ezt a kapcsolatot, a férfinak csak ingyen lakhatás és pénzforrás kell. Nagyon meggyőzőn tud könyörögni, hogy ezt megkapja, sőt, ha úgy érzi, a nőnél bevágódhat vele, még a "te vagy életem szerelme, leendő gyermekeim anyja" szöveget is beveti. Nem nagyon értem a nő min morfondírozik, mert itt nyoma sincs párkapcsolatnak, csak érdekkapcsolat a férfi részéről.

2015. jún. 5. 01:28
 17/20 anonim ***** válasza:
Egyébként normális párkapcsolatban nincs gond a kölcsönzéssel, sőt, többnyire közös kassza van, de ez nem normális párkapcsolat. Itt csak az közös, ami a nőé.
2015. jún. 5. 01:29
 18/20 anonim ***** válasza:

Azzal elvileg semmi gond nincs, hogy egyik, vagy másik fél kisegíti a másikat, ha az megszorul. Nekem még a baráti kapcsolataimban is elő szokott fordulni, az egymáshoz közel állók ugyanis számíthatnak egymásra a bajban, nemtől függetlenül.

A gond itt azzal van, hogy azt mondod, semmit nem lehet vele megbeszélni, rajta "át kell látni".... na ilyen kapcsolatokból azonnal menekülni kell.

2015. jún. 5. 01:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Álmaim nője vagy. Nekem nő életemben még egy pohár vizet nem fizetett. Eddig csak aranyásókkal találkoztam.
2015. jún. 5. 05:07
 20/20 A kérdező kommentje:

17 pontosan így, szépem összefoglaltad :)

azért morfondírozok, mert valóban ilyenekkel jön és elég "vehemensen" könyörög, mintha az élete múlna rajta, hogy elveszít. millio szerelmes levél, meg hasonlók...

2015. jún. 5. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!