Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a legjob megoldás?
Figyelt kérdés
2 éve hogy szingli vagyok.probálkoztam társat találni de eddig mindenki csak átvert.beleszerettem valakibe.és sajnos nagyon rideg velem és nemakar tölem semmit.de mindig csak csalodás ér a szerelemben.teljesen tanácstalan vagyok mert szeretnék társat találni nagyon egyedül érzem magam pedig van nagyon sok barátom hála isten elis járok bulizni meg társaságban de semelyik lány sem akar tölem komoly kapcsolatot nemtudom hogy milehet az oka ennek.nem nagyképüség de szerintem nemis vagyok egy csunya gyerek.persze ez csak szerintem de nemtudom mihez kezdjek egyre jobban kétségbe vagyok esve hogy egyedül maradok...olyan lehetöségem van aki nekem nemjön be de aki nekem bejön bejön az mindig átnéz rajtam mintha nemis lennék.persze nem a nekem valo lány de nagyon szükségem lenne a tanácsaitokra hogy tudjam hogyan tovább2015. jún. 3. 19:09
1/3 anonim válasza:
Nem maradsz egyedül. De vedd észre azokat a lányokat is, akik nem harsányan vihognak, nem isszák le magukat az öntudatlanságig.
Ők a valódi értékek.
2/3 anonim válasza:
Majdnem megelőztelek ezzel a kérdéssel haver.
3/3 A kérdező kommentje:
ö nemiszik nem akar feltünösködni igazi álom lány... és nagyon beleszerettem:/
2015. jún. 4. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!