Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktátok olvasni a férfihangot?
Figyelt kérdés
Férfiként mondom beleolvastam abba az oldalba és ennyire szenny oldalt a kuruc.info óta nem olvastam. Most komolyan jó megvezetni magatokat ilyen szarokkal, minthogy magatokkal lennéktek elfoglalva? Az összes cikk mind unalmas, általánosító, szenny evolúciós maszlagokkal van tele egy normális értékelhető cikket nem olvastam, és észrevettem hogy a sok itteni válaszolók is egy az egyben ezeket a szarokat írják le.2015. jún. 3. 19:04
1/11 anonim válasza:
életemben nem hallottam még ezekről
szóval nem
3/11 anonim válasza:
Nem tudom, tényleg férfi vagy-e, vagy csak nő inkognitóban:) Én nemrég találkoztam ezzel az oldallal, és nagyon elszomorított. Nem gondoltam, hogy ilyen buta férfiak is vannak, pedig többeknek az a Bibliájuk.. A való életben én nem találkoztam még olyan megkeseredett és önbizalomhiányos férfival, mint akik azt az oldalt írják és olvassák. Sajnálom őket, mert nehéz elhinni, hogy boldogok. A gyenge emberek eddig is álomvilágba menekültek saját maguk elől, hogy értékesnek érezhessék magukat, csak ez eddig többnyire vallásban és szektákban nyilvánult meg. Úgy látszik manapság inkább erre van kereslet.
4/11 A kérdező kommentje:
Tényleg nem vagyok nő. :D Most olvastam bele nem rég, az ilyen oldalak infantilisé teszik az embereket látszik rajtuk, hogy teljesen elvannak keseredve, de magukba nem keresnek hibát.
2015. jún. 3. 20:11
5/11 anonim válasza:
én is ma találkoztam vele. nos pasi-cosmo :) nem lesz a napi sajtóm része. igény ezek szerint van rá. az egyenjogúság nevében a fiúknak is kell hulladék média :D:D:D
6/11 anonim válasza:
Néha igen és vannak cikkek, amikkel egyet is értek. De úgy ahogy a kuckurucot, ezt is fenntartásokkal kezelem, mert van annyi intelligenciám.
7/11 anonim válasza:
Én rengeteg logikai hibát találtam az elméleteikben, cikkeikben, pl. látszik, hogy az iszlám vallást egyáltalán nem ismerik, csak a felszínt látják és dicsőítik azt, hiszen ott egy férfira több feleség is jut.
8/11 anonim válasza:
Egyszer beleolvastam néhány cikkükbe, arra pont jó, hogy elvegye a kedvem a társkereséstől.
9/11 anonim válasza:
Már nem igazán olvasom.
sok jó cikk van, abban igazuk van, hogy feminizmusnak semmi létjogosultsága a mai világban, az egész már csak hiszti, amivel a buta nőket megvezetik. az átlagnő ugyanis nem fog utánanézni statisztikáknak, hanem elhiszi, hogy elnyomják a nőket, ha sokat hallja.
viszont az is tény, hogy rengeteg h.lye van azon az oldalon: homofóbok, Hitle.rt éltetők, vallásos elmebetegek, frusztrált férfiak.
az az érdekes, hogy a feminista hazugságokat jól megcáfolják, a csajozási tippek nagy része is működik, hiába kételkednek benne egyesek. Viszont más témákban rengeteg baromságokat írnak össze.
10/11 anonim válasza:
igen, legalja szennyoldal, es olyan szinten altudomanyos, hogy nekem, aki tanultam igazi evoluciobiologiat, a bicska kinyilik tole a zsebemben. es hat persze, hogy az alja plebs koreben nepszeru, azert latod itt is felbuzogni a moslekukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!