Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdekli ez a pasikat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekli ez a pasikat egy komolyabb kapcsolatban? (Tovább)

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a párjuk mikor/hogyan/kivel vesztette el a szüzességét, hány férfival volt korábban szexuális kapcsolata, ilyesmik?
2015. jún. 2. 20:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A páromat nem. Én sem ilyen dolgok alapján ítélem meg őt.
2015. jún. 2. 20:42
 12/17 A kérdező kommentje:
És szintetek hánytól kezdve sok az a sok?
2015. jún. 2. 20:43
 13/17 anonim ***** válasza:
8%

10: Ajj Dowd. Nem mindenki sírja ám tele a gyakorit, akinek fontos, hogy mennyire használt a leányzó.

Ráadásul én még olyan ribizlivel nem találkoztam, akiben meg lehetett volna bízni és mellettem maradt volna. Tapasztalat.

2015. jún. 2. 20:43
 14/17 anonim ***** válasza:
12: 9 vagyok; Hát, nekem a célkorosztály a 23-24 éves lányok/nők és náluk az 4+ párkapcsolat már egy kicsit soknak számít. Szex kapcsolatnál pedig 3+-nál húzom meg a vonalat. De ez én vagyok, másnál lehet alacsonyabb, vagy magasabb is a léc.
2015. jún. 2. 20:45
 15/17 A kérdező kommentje:
és neked mindeközben hány leányzóval volt dolgod?
2015. jún. 2. 21:09
 16/17 anonim ***** válasza:
32%
Maradjunk abban,ha 8-10 pasija nem volt, akkor nem fog melletted megállni egy nő. Persze "feleségnek való" nő nagyon kevés van. Rossz a személyiségük, egoisták, idegbetegek, szeszélyesek, nagyon ritka aki tényleg megérdemli a bizalmat. Aki erre rájön, és nem (csak) a farkával választ, az a ritka szerencsés.
2015. jún. 2. 21:37
 17/17 anonim ***** válasza:

A párom nem érdeklik ezek. Azt mondta, hogy nem számít.

Szerintem értelmes felnőtt embereknél ez a normális. Aki képes az alapján egy másik embert megítélni, hogy hány férfivel volt dolga, az nagyon-nagyon-nagyon egyszerű lélek lehet.

Egyébként nekem tucatnyi szexpartnerem volt, plusz néhány párkapcsolatom is. Nem gondolom, hogy emiatt kevesebb lennék. Annyi, hogy nem mentem hozzá az elsőhöz.

Apró megjegyzés: lassan a 30-hoz közelítek. A korán megházasodott erkölcsös lánykák facebookján láthatóan kezdenek ritkulni a férjükkel készült képek, posztok. Ha jól tippelek, néhány éven belül visszaveszik a lánykori nevüket...

2015. jún. 3. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!