Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekli ez a pasikat egy komolyabb kapcsolatban? (Tovább)
10: Ajj Dowd. Nem mindenki sírja ám tele a gyakorit, akinek fontos, hogy mennyire használt a leányzó.
Ráadásul én még olyan ribizlivel nem találkoztam, akiben meg lehetett volna bízni és mellettem maradt volna. Tapasztalat.
A párom nem érdeklik ezek. Azt mondta, hogy nem számít.
Szerintem értelmes felnőtt embereknél ez a normális. Aki képes az alapján egy másik embert megítélni, hogy hány férfivel volt dolga, az nagyon-nagyon-nagyon egyszerű lélek lehet.
Egyébként nekem tucatnyi szexpartnerem volt, plusz néhány párkapcsolatom is. Nem gondolom, hogy emiatt kevesebb lennék. Annyi, hogy nem mentem hozzá az elsőhöz.
Apró megjegyzés: lassan a 30-hoz közelítek. A korán megházasodott erkölcsös lánykák facebookján láthatóan kezdenek ritkulni a férjükkel készült képek, posztok. Ha jól tippelek, néhány éven belül visszaveszik a lánykori nevüket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!