Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ismerkedésnél kérdezi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkedésnél kérdezi egy lány, hogy mit dolgozom, hogy mondjam el ha nem igazán produktív munka?

Figyelt kérdés
Konyhán dolgozom egy séf mellett, mellette meg egyetemre járok.
2015. jún. 2. 12:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

Aki ezért lekoptat, az valószínűleg eltartót keres, és az volt a baja, hogy még egyetemre jársz, aztán pályakezdő leszel, és nem lesz még egy darabig eltartva. Szerintem (de lehet előítéletes vagyok).

Az én párom, amikor megismerkedtünk egyetem mellett recepciós volt egy irodában (férfi létére). De pont nem ez érdekelt, az sokkal inkább, hogy vannak céljai, és tesz is azért, hogy ezt megvalósítsa.

27N

2015. jún. 2. 12:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen tisztességes szakma. Szerintem előny az, mikor felszínes nők ilyenre fintorognak, mert már a legelső randin kiderül, mennyire anyagias és/vagy sekélyes, ha ez a barátnői előtti dicsekvésről szól, kivel lehet villogni, milyen társadalmi státuszra, Korfun nyaralós képre vagy ékszerekre lesznek irigyek a többiek. Legalább egyből kiderül. Sokkal rosszabb lenne, ha csak hónapok, évek múlva jössz rá, mennyire torz az értékrendje, nem?

Séf segítői, pénztárosok, taxisok, árufeltöltők és szemétszállítók... tisztességes munkát végeztek, nincs mit szégyellnetek. Én kreatív területen dolgozom (grafikus), ami felkapott és divatos, mégsem nézek le vagy skatulyázok be másokat. Ami pedig a produktivitást illeti, minket is érnek előítéletek, sokan naplopásnak képzelik az illusztrálást, kényelmes láblógatásnak. Az ilyen sztereotípiákkal nem érdemes foglalkoznod, mert ha a lány attól érzi magát "megbecsültnek", hogy ügyvéd/orvos/könyvelő/üzletember férfival van, mondván ő többet érdemel, neki a két szép szeméért luxus jár és nem adja "alább", akkor váljon egészségére, igazán sikerült megtalálnia a legfontosabb jellemvonást. :)

2015. jún. 2. 12:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem mondjuk mondd azt, hogy "Konyhán dolgozom egy séf mellett, mellette meg egyetemre járok."

Komolyan nem értem, mi a probléma ezzel a munkával.

2015. jún. 2. 13:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Nincs gond evvel sőt értékelendő!

A csaj olyat keresett aki kitartja, vesz neki drága dolgokat. Miután megtudta hogy nem vagy az étteremtulajdonos csak a konyhai kisegítő tovább állt.

2015. jún. 2. 15:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez rendben van, hogy dolgozol. Csak ugye a vendéglátás meg a suli mellett mennyi időd van másra, pl barátnőre? Ezt azért kérdem, mert a legjobb barátnőm pasija szakácsnak tanul és 10-22ig melózik majdnem mindennap és sokszor hétvégén is. Programot is alig tudnak tervezni, mert a srác rengeteget melózik.
2015. jún. 2. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!