Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkre teheti a barátságot a szex?
vagy te szereted meg, vagy ő téged akkor baj lehet
ha mindketten akkor kapcs is lehet belőle
de ha szar lesz a szex, akkor vége a barátságnak is
A barátság extrákkal dolog nagyon veszélyes terület....mert ha felbukkan egy harmadik személy akkor nagyon nehéz elengedni valakit.
A jó szex nagyon erős kapocs tud lenni....2 teljesen különböző szemléletű és értékrendű embert is össze tud hozni...és nem mindig lehet ezt tudatosan megmagyarázni.
Ha mindketten egyedül vagytok akkor érdemes megpróbálni, de abban biztos lehetsz, hogy a szex gyökeresen meg fogja változtatni a kapcsolatotokat.....a féltékenység borítékolható.
37F
Akkor mar miert nem jartok? Valaki serulni fog. Tipikus sztori, egyik beleszeret a masikba, amaz nem viszonozza, mert csak testi oromoket hajkuraszik, es vege a baratseggnek. :/ Lesd meg ezt:
Feldmár András - Közelség-távolság
Szerintem meg akár elmélyítheti a barátságot.
Sokkal jobb barátok lesztek! Régen volt egy ilyen még anno mikor az egyetemet kezdtem azóta nagyon jóban vagyunk a leányzóval és szoktunk róla beszélgetni, hogy milyen jó volt és hogy mekkora hülyék voltunk, hisz csak barátságból voltunk együtt. Szerintem ez mindenkinél más. Tudni kell kezelni a dolgot és akkor minden rendben lehet!
Én úgy gondolom, hogy nyugodtan tedd meg a lépéseket, beszéljétek meg, hogy ő is szeretné-e. Ha megbeszélitek, hogy ekkor és ekkor gyere fel aztán durr akkor arra jobban fel lehet készülni lelkileg mint a spontánra. Ha spontán jön a szex akkor az egyik már többet szeretne.
Persze ha megbeszélitek akkor ne rögtön durr bele, hanem nézzetek egy filmet vagy valamit aztán úgyis bizseregni fog a pöcök, hisz tudod, hogy lesz szex aztán majd jön :)
Mi anno így voltunk és nem alakultak ki érzelmek, viszont nagyon jó barátságban lettünk és onnantól kezdve mindent meg tudtunk beszélni, még olyanokat is amit előtte nem.
Nálunk jó vége lett :)
# 7: intim együttlét is volt, vagy csak szerelem? Illetve melyik volt elöbb? Az intim együttlét után, lettél bele szerelmes?
Kérdező:
Azért tovább gondolva - a baráttal is, tudatni kell, hogy nem szerelemből van ez. Lehet, hogy kicsit durvának tűnik, de legalább őszinték lesztek egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!