Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti nem nézitek meg azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti nem nézitek meg azt a lányt aki nincs kisminkelve, nem divatos ruhában jár, nem egyenes a haja stb?

Figyelt kérdés
2015. máj. 31. 13:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Most ezt mondják a fiúk, hogy nekik a természetes lányok tetszenek, de valójában csak az erős sminket veszik észre.

"Lányok smink nélkül" a fiúk szerint (ugyanaz a két lány, Katy Perry)

Elképzelés:

[link]

Valóság:

[link]

2015. máj. 31. 13:50
 12/19 anonim ***** válasza:

Nőként mondom, hogy szerintem a 2. képen is gyönyörű a csaj.

Nálam a smink annyit takar, hogy vékony ecsettel, sötétbarna szemhéjpúderrel kihúzom a szemem alját.. Nem húzom végig, csak úgy 2/3-ig. Alapozót, púdert és egyéb szarokat nem használok. Ez a mondhatni nem sminkelek kategória.

Hát jobban érzem magam így a bőrömben, mintha normálisan kisminkelném magamat.

És szerintem Katy Perry is sokkal szebb a 2. képen.

Csinos öltözködöm, ez tény. Farmer, blézer, top/blúz.

A hajam meg hol ilyen, hol olyan.

Szerintem mindig az összkép a fontos.

2015. máj. 31. 14:01
 13/19 Interferencia ***** válasza:
11: Szép általánosítás! És szerintem még csak az se mondható, hogy a többségre igaz lenne.
2015. máj. 31. 14:20
 14/19 anonim ***** válasza:
#11 Ha profi sminkmesterek dolgoznak az emberen, akkor persze, hogy látszik a különbség. Aki nem sztár, az viszont ritkán sminkelteti magát profikkal.
2015. máj. 31. 14:47
 15/19 anonim ***** válasza:

Akkor ehhez mit szóltok?

[link]

2015. máj. 31. 14:53
 16/19 anonim ***** válasza:

Ezt komolyan megkérdezi még valaki egy fiútól? Most őszintén: ha felraksz egy kis alapozót, pirosítót, simán azt hiszik, hogy nem sminkeltél. Ha a szemed nem feketével húzod ki vastagon, azt se feltétlenül veszik észre. Csak azt látják, hogy szebb vagy, és azt hiszik, hogy a smink nélküli lányokat is észreveszik.

Pedig nem igazán, csak fel se tűnik nekik :D

2015. máj. 31. 16:04
 17/19 anonim ***** válasza:
#15 Alaposan meg kellett néznem, hogy rájöjjek, melyik képen van kisminkelve. Ha nem ilyen témában látom a két képet, nem tűnt volna fel, hogy mi a különbség.
2015. máj. 31. 16:22
 18/19 Péter010203 válasza:
Én utálom ezeket a ,,pláza cicáka", inkább az olyanokkal jövök ki, akik jó fejek, kedvesek hozzám stb..
2015. jún. 26. 00:59
 19/19 Csabah74 ***** válasza:
Nem vagyok oda,a pláza cicákért,természetes nőket szeretem,humoros és szenvedélyes legyen!
2016. márc. 9. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!