Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már dolgod igénytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már dolgod igénytelen lánnyal/fiúval?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a barátom, de nem akar fogorvoshoz menni, pedig nem ártana. Hogyan közöljem vele finoman, hogy igényesebb is lehetne magára?
2015. máj. 30. 13:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt ilyen barátom. Részben ez is volt az oka annak, hogy szakítottunk. Alapvetően rendben lett volna, jóképű volt és jó lelkű, de olyan szinten nem adott magára, hogy csodálkozott, hogy nem fekszem le vele úgy, hogy már 2-3 napja nem fürdött... Ja és a fogmosás neki sem volt a kedvence, sok rossz foga volt, utána meg járkált a fogorvoshoz. Azóta sajnos nagyon érzékeny vagyok az ilyenekre.

Szerintem szolidan mondd meg neki, hogy te nagyon szeretnéd, ha még sokáig egészségesek lennének a fogai, és ebben alapvető fontosságú a fogmosás.

Vagy ha nem akarod neki így megmondani: amikor náluk vagy, menj el fogat mosni. Kérdezd meg tőle, hogy "te nem jössz"? Ha azt mondja, hogy nem, akkor beszélj a fejével. Sok sikert!

2015. máj. 30. 13:24
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, megkérdezted a faszit, hogy anyagi okai vannak esetleg annak, hogy nem tudja a fogait megcsináltatni? vagy te ledöntötted, hogy ez igénytelenség és slussz-passz?

Tudod vannak emberek manapság akiknek az anyagi helyzetük nem teszi lehetővé, hogy 5-600 eF-ot kapásból otthagyjanak a dokinál. De mér arra se, hogy 100-at. Hanem örülnek,hogy ha tudják segíteni a környezetüket és meg tudnak élni. Mert egy ember nem csak magának keres, hanem ha a környezetük szükségben van, akkor helyt áll-értük. Ezt hívják családnak.

2015. máj. 30. 13:33
 3/9 anonim ***** válasza:
50%

Szóval relatíve mi az igényesség, és az igénytelenség. Annak akinek az öccse fogorvos, annak könnyű pampogni:D

Az általam felvetett előző válaszomhoz annyit, hogy az ilyen "igénytelen" emberek mosnak napi 3x fogat-jellemzően, szemben azzal aki igénytelennek állítja be őket.

2015. máj. 30. 13:35
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

De ha az igénytelen ember 3X mos fogat, elveszíti az "igénytelen" titulust.

Te most miért támadod a kérdezőt? Te sem mosol fogat, vagy mi?

2015. máj. 30. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Én mosok fogat, de tudom, hogy kire kell igénytelent mondani, és kire nem:D És egy emberről nem mondok lehúzót addig míg magam nem bizonyosodtam meg az illető személyéről.

Sok embert ismerek, és volt olyan férfi ismerősöm, akinek gyerekkora óta rosszak voltak a fogai, 33 éves korára már számtalan koronája volt-még sem mondtam igénytelennek. És akkor sem mondtam volna igénytelennek, ha momentán nem lett volna pénze megcsináltatni.

2015. máj. 30. 13:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Na de a kérdező nyilván ismeri a barátját.
2015. máj. 30. 13:45
 7/9 anonim ***** válasza:
6 Ha ismeri, akkor biztosan rákérdezett volna nála, hogy anyagi okai vannak-e esetleg amiért nem akar fogorvoshoz menni. De hát erről kérdező nem nyilatkozik. Csak kategórikusan kijelentget.
2015. máj. 30. 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha a barátja, ismeri annyira az anyagi helyzetét.
2015. máj. 30. 14:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Én például elismerem,hogy van 1-2 rossz fogam,de ettől még mindennap 2-szer mosok fogat,fürdök is mindennap stb.

Szóval nem tartom magam igénytelennek.Pedig tényleg nem szépek azok a fogaim,de évek óta gyűjtöm rá a pénzt,és úgy néz ki most már meglesz rá a keret,és elmegyek megcsináltatni...

2015. máj. 30. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!