Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, nektek tetszik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek tetszik az ilyen tánc?

Figyelt kérdés
Sokan b*zisnak tartják, de nekem tetszik a tecktonik, bár nem túl régóta gyakorlom. Szóval csak annyit szeretnék kérdezni, hogyha egy srácot így (vagy hasonló módon) láttok discoban, vagy akárhol táncolni, akkor az milyen benyomást kelt?
2010. febr. 26. 17:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. febr. 26. 18:06
 12/28 anonim ***** válasza:
A hipp-hoppot jobban szeretem.Az a risza nem az én világom.
2010. febr. 26. 18:09
 13/28 anonim ***** válasza:
77%

Hát ha én táncolok akk nem az miatt teszem, h a csajoknak mennyire jön be:D Én magáért az érzésért, a zene világába való elmenekülésért táncolok:D

(mien költőien fogalmaztam:D)

Amúgy szerintem ahhoz h meghódíts 1 csajt NEM ELÉG az h táncolj!(szerintem)

Régen tecktonikoztam, de ma már nem max 1-2 alap mozgást így bulikon.:D Mostanában esetleg shuffle, jump :D

Ezek se a csajok miatt mert leszóltak és lesz*rom őket elhiheted:D

És igen van barátnőm és nem tánccal szereztem meg;)

Rem joválaszt adtam 1értékelést elfogadnék:D

További jo gyakorlást: Ice;) 15/f

2010. febr. 26. 18:09
 14/28 anonim ***** válasza:

Ez amit a csávó mutat szerintem f@sz@. Régebben búzásabbak voltak ezek a tecktonik izék. Ennek van egy kis electro beütése. De sztem ne is próbálkozz, mert így ahogy ez a gyerek csinálja, te sose fogod nyomni. És ha nem nyomod igy csak riszálod magad meg bu/zizpl akkor az eléggé visszataszító..

Sok embert láttam nagyobb bulikon amikor ezeket csinálják:D De max csak röhögni lehetett rajtruk. 1xűen sz@r.

2010. febr. 26. 18:12
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát most fellépni megy vki a diszkóba vagy jól érezni magát?:)

Művészileg ha lehet ilyet mondani jó, diszkóban kiröhögném.

2010. febr. 26. 18:13
 16/28 anonim ***** válasza:
Nem tetszik. Összevissza hadonászós táncok nem jönnek be. Nekem a Michael Jackson csúszkálós stílusa jött jön be :)
2010. febr. 26. 18:18
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Jól nyomja a srác a videóban! :o

De most hol kezdesz el ilyet táncolni? Mert ha van egy csapat, és azzal fellépsz, és jól táncolsz, akkor tökjó, hogy táncol egy fiú, és megy is neki. :) Mondjuk a zene nincs a szívemhez nőve.

Discoba hanyagold... Bár ezek az én véleményeim.

13L

2010. febr. 26. 18:25
 18/28 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, bocsi. Mondjuk nem is az én stílusom, akkor már inkább egy Rammstein koncerten csápolás, ahogy azt valaki előttem írta... :D 17/L
2010. febr. 26. 18:33
 19/28 anonim ***** válasza:

szerintem izlések és pofonok... én személyszerint ripacsnak/köcsögnek hívom az ilyen stílusu srácokat^^ dee biztos létezik valahol csaj, akinek ez jön be:D

barátom break dance-t csinál, azt jobban bírom:D

2010. febr. 26. 18:44
 20/28 anonim ***** válasza:
Szerintem a 13-15 éves kiscsajoknak jön be ez a csápolás, mert ez a menő (persze vannak kivételek) Én speciel jókat röhögök az ilyeneken, de a zene az nem rossz:):) 24/L
2010. febr. 26. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!