Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek tetszik az ilyen tánc?
Hát ha én táncolok akk nem az miatt teszem, h a csajoknak mennyire jön be:D Én magáért az érzésért, a zene világába való elmenekülésért táncolok:D
(mien költőien fogalmaztam:D)
Amúgy szerintem ahhoz h meghódíts 1 csajt NEM ELÉG az h táncolj!(szerintem)
Régen tecktonikoztam, de ma már nem max 1-2 alap mozgást így bulikon.:D Mostanában esetleg shuffle, jump :D
Ezek se a csajok miatt mert leszóltak és lesz*rom őket elhiheted:D
És igen van barátnőm és nem tánccal szereztem meg;)
Rem joválaszt adtam 1értékelést elfogadnék:D
További jo gyakorlást: Ice;) 15/f
Ez amit a csávó mutat szerintem f@sz@. Régebben búzásabbak voltak ezek a tecktonik izék. Ennek van egy kis electro beütése. De sztem ne is próbálkozz, mert így ahogy ez a gyerek csinálja, te sose fogod nyomni. És ha nem nyomod igy csak riszálod magad meg bu/zizpl akkor az eléggé visszataszító..
Sok embert láttam nagyobb bulikon amikor ezeket csinálják:D De max csak röhögni lehetett rajtruk. 1xűen sz@r.
Hát most fellépni megy vki a diszkóba vagy jól érezni magát?:)
Művészileg ha lehet ilyet mondani jó, diszkóban kiröhögném.
Jól nyomja a srác a videóban! :o
De most hol kezdesz el ilyet táncolni? Mert ha van egy csapat, és azzal fellépsz, és jól táncolsz, akkor tökjó, hogy táncol egy fiú, és megy is neki. :) Mondjuk a zene nincs a szívemhez nőve.
Discoba hanyagold... Bár ezek az én véleményeim.
13L
szerintem izlések és pofonok... én személyszerint ripacsnak/köcsögnek hívom az ilyen stílusu srácokat^^ dee biztos létezik valahol csaj, akinek ez jön be:D
barátom break dance-t csinál, azt jobban bírom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!