Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van azokkal a lányokkal, akik ilyen összebújósat szeretnek táncolni idegenekkel?
https://www.youtube.com/watch?v=QhNBmfG_02U
vannak olyanok, akik nagyon bele vannak ebbe bolondulva, idegenekre igy ráakaszkodnak. Ezekkel a lányokkal mi van? Szeretetéhség, vagy wtf?
Aki soha nem táncolt ilyesmit az kívülről nehezen érti ezt meg. Teljesen egyetértek Veled abban, hogy ez a tánc nagyon érzéki, nagyon bensőséges, és jó partnerrel tényleg szex közeli élményt tud adni. De itt nincs helye a féltékenykedésnek.....ahogy a lány is elmehet táncolni egy másik pasival úgy Te is felkérhetsz egy másik leányzót....ez ilyen egyszerűen működik.
A Nők azért szeretik nagyon, mert teljesen ki tudnak kapcsolódni közeben....nem kell különösebb képzettség hozzá,csak nagyon kell koncentrálni,ha valakivel azonos hullámhosszon vagy akkor úgy telik el egy óra hogy észre sem veszed. Abban teljesen egyetértek Veled, hogy alapból minden ember a párjával szeretné ezt először kipróbálni, de ott legbelül kifúrná az oldalad a kíváncsiság, hogy más partnerrel milyen érzés lehet....és bár a féltékenység alap, de ez nem a megcsalásról szól....csak az érzésről.
Érdemes megnézni ezt a videót is...ez nem tarraxa hanem tiszta lábtechnika és mégis ugyanaz a tánc....nagyon sok módozata van és éppen ezért olyan érdekes.
Talán ez a video ami leginkább megmutatja milyen változatosan lehet ezt a műfajt táncolni....
tudok kizombázni :) szerintem ide akik beirtak, és találkoznánk ismernénk is egymást látásból.
Bár lehet, hogy nem voltam 100%-ig tiszta. Nekem attól fogva nem tetszik, amikor a lány riszálja magát, alul-felül összeérünk, esetleg a tarkómat fogja, a hajamat birizgálja, csukott szemmel lassan hozzámbújt. Már azt hittem, jelet ad... aztán meg ugyanezt csinálta a 2., 3. pasival... a kis k............... vagy szeretethiánya van az ilyennek? Én a tánc nevében nem tapizgatok össze senkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!