Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek melyik férfi alsónadrág tetszik?
Figyelt kérdés
"fecske" vagy boxer(a boxernak is van több fajtája)2010. febr. 26. 14:20
1/9 anonim válasza:
Feszülős boxer nagyon szexi tud lenni:), de a fecske és a lógós boxer nagyon undorító, csak idősebb férfiak hordanak olyat...
22L
2/9 anonim válasza:
A fecske az téll kiábrándító vixont sztem a feszülős boer nem mindenkin áll jól szal nálam a "lógós" boxer a nyerő.
19/L
3/9 anonim válasza:
Feszülős azért jó,mert abban minden látszik. :) Fecske nem jön be,de a lógóssal nincs bajom,az is szexi tud lenni,csak kell hozzá adotság :)
4/9 anonim válasza:
feszülős boxer tetszik nekem is
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
18/F
2010. febr. 26. 14:36
6/9 anonim válasza:
:D az a jó akin a lógós is feszül:D ^^ f/17
8/9 anonim válasza:
Egy tévedést szeretnék eloszlatni. A „fecske” NEM alsőnadrág. A fecske-szabású úszónadrág a 60-as években volt divat. Ez a fecske úszó oldalt nagyon vékony volt, sőt, baloldalt meg is kellett kötni. Középütt egy széles föggőleges csík díszítette a „fecskét.” Én még kisgyerek voltam akkoriban, nekem nem volt, de apámék korosztályának ige. Visszatérve a férfi fehérneműhöz: egyszerűen csak „alsónadrág” az, ami nem „boxeralsó,” de semmiképpen sem „fecske.”
9/9 anonim válasza:
Fecske. :) Azaz az "alsónadrág", ahogy az előttem szóló kifejtette, miért nem fecske a "fecske". :D
Meg igazából a boxer is tetszik, feszülős, lógós egyaránt, de szerintem a fecske a legjobb!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!