Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom őt elfelejteni, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom őt elfelejteni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az a baj hogy a volt barátnője mindig bekavar(t), amikor együtt voltunk akkor is irogatott neki, és részben ezért is szakítottunk,de később mind a 2en megbántuk.Amikor keresett hogy probáljuk újra a csajt egyböl otthagyta, 2hónapja is ez volt csak most én irtam neki, de nem tudom eldönteni h most mit is akar, mert irta hogy csak akarnom kell,aztán úgy volt h találkozunk, de nem írt csak visszahívókat küldött hetekig,aztán nemrég írt más telójáról h szivesen találkozna,én irtam h mikor és hol ,de nem irt vissza h neki jó e vagy nem ezért úgy voltam vele hogy akkor hagyom.Másnap meg írta hogy jól megszivattam, csak annyit kellett volna irnom h nem akarok találkozni,válaszoltam h én komolyan gondoltam és nem akartam becsapni.Küldtem neki másnap egy vh-t és egyböl ő is.Nem értem hogy akkor mit akarhat?!

Ráadásul a volt bnöje azt várja h mikor szerezheti vissza, elmegy a fiu munkahelyére is meg ilyenek...

Azóta találkoztam egy sráccal,jól elvoltunk, beszélgettünk, de nem igazán érzek semmit.

A barátnöim is azt mondják hogy probáljam elfelejteni,de nem birom elviselni hogy megint együtt legyen azzal a csajjal, meg olyan rossz mert mindenhol őt keresem

Bocsi, h hosszú lett!

20/L

2010. febr. 26. 10:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Legyél azzal a fiuval akivel elvagy minél többet!:)És hidd el hogy elfogod tudni felejteni, mert ha másfiúval vagy nem gondolsz majd rá annyit. Nekem legalábbis sikerült elfelejteni a volt barátomat akit imádtam de sajnos szakitott velem...azért mert azon voltam hogy minél gyorsabban elfelejtsem :D és összejöttem egy sokkal rendesebb csávóval :D Na mindegy itt nemis ez a lényeg... mindenesetre én szurkolok hogy sikerüljön elfelejteni :)
2010. febr. 26. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!