Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez azt jelenti, hogy papucs,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy papucs, vagy csak ennyire szeret?

Figyelt kérdés

Barátommal majdnem egy éve vagyunk együtt, és mivel egyre többször vagyunk együtt huzamosabb ideig észrevettem pár dolgot ami elgondolkodtatott,hogy akkor ő igazából 'papucs'személyiségű vagy csak ennyire szeret engem?

Pár ilyen dolog pl

-ülünk az ágyban,filmezünk, látja hogy felállnék és mennék az üdítő után erre ő visszanyom, feláll ő és ideadja nekem majd ugyanígy visszateszi.Van,hogy ő tartja oda nekem,hogy igyak...

-mikor kérdem,hogy éhes-e mondja,hogy igen, indulnék neki kaját csinálni vagy hozni neki de nemigazán engedi,mindig azt mondja,hogy ne fáradjak.Ha nem kérdem meg ő nem szól,hogy éhes...

-ha tetszik náluk valami nekem, sokszor ideadná nekem, vagy ha tudja,hogy szükségem van valamire próbálja megszerezni.

-suliban hoz nekem kaját,nem engedi,hogy kifizessem.

-ha szabadidőnk van jövök ötletekkel,hogy mit csináljunk, kérdem,hogy ő mit szeretne általában azt mondja,hogy neki mindegy,legyen az amit én akarok. Ez akkor zavar leginkább,ha én pár helyen nem voltam és ő igen,de akkor se dönti el melyik jobb,hova menjünk,mindig rám vár a döntésben,volt,hogy egész délelőtt csak ültünk és beszéltük,hogy akkor mi legyen...Pedig csak arra volt szükségem,hogy egyszer ő mondja meg mi legyen, azt csináljuk és kész.Ez zavart leginkább.

-Amúgy különböző dolgokról van véleménye,szerencsére abban nem lesi az enyémet stb.

Tudom,nagyon értékes és rendes pasi, csupán e tulajdonságok alapján nem tudom eldönteni,mert mindkettőhöz van pro-és kontra tulajdonsága.

Ti mit gondoltok?

2015. máj. 26. 13:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
63%

Ez a típusú előadás(személy) azoknak necce, és benyelik a műsort, akik lelkileg egy elég nehéz időszakban vannak és megnyugvást keresnek, mert azok benyelik. Főleg ha egy elég kemény szakítás után vannak, amik miatt rejtve ki vannak borulva.Ők hajlamosak szeretetnek és törődésnek vélni ezt.

De azok, akik lelkileg egészségesek, erősek, azok azonnal kiszúrják a hibát a gépezetben.

Ennek az embernek nincs egyénisége férfiként. Nincs önálló lénye.

2015. máj. 26. 13:52
 12/21 anonim ***** válasza:
48%
És, ami a lényeg: rejt valamit. No ez után kéne utána menned, hogy mit. Ilyenkor jó, ha az ember nagyvonalakban tisztában van az exekkel, meg a másik ember múltjával, és egyebekkel:D
2015. máj. 26. 13:54
 13/21 A kérdező kommentje:

Hát komolyabb kapcsolata nem volt még, a leghosszabb is alig 3 hónapig tartott,ő szakított,nem szerette igazán a lányt, velem van az első komoly kapcsolata.Még régebb tizenévesen volt egy nagy szerelme,vele semmi se volt soha, ennyiről tudok.

De nem rejteget semmit előttem,se telefonját, se emaileket szóval nem hinném,hogy ilyen áll a háttérben, ha más kéne neki nem lenne ennyire oda értem.

2015. máj. 26. 13:57
 14/21 anonim ***** válasza:
25%
Nem, o zokni-szandallal kombo. Kicsit papucs is. En is figyelmes vagyok, csak epp papucs nem. :D Eltudom kepzelni szexnel is bekerdezi, kicsim berakhatom neked? :D
2015. máj. 26. 14:00
 15/21 A kérdező kommentje:

azért fura,mert szexben épp,hogy domináns..:D

Sokszor mászik ő is rám,vetkőztet meg benyúl, szereti kicsit vadabbul is,meg ha olyan helyen vagyunk,ahol nem látnak benyúl a fenekemhez stb. Szóval..:D mintha 2 különböző ember lenne olyankor

2015. máj. 26. 14:04
 16/21 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kedves kérdező, de nekem ez a pasi felettébb gyanúúúúús:D

Légy észnél, nehogy nagyon át tudjon verni...

2015. máj. 26. 14:06
 17/21 anonim ***** válasza:
Nehogy már elhidd, hogy a pasid kettős életet él és hazug, csak azért, mert figyelmes veled.:D Az való igaz, hogy kissé határozatlan. Fontos dolgokban van véleménye, a hétköznapokat viszont engedi úgy alakulni, ahogy te akarod. Azzal, hogy hoz neked vizet, nincs baj, ennyi figyelmesség belefér. A határozatlanságról pedig le lehet "nevelni". Van vele munka, de ha bármi más rossz tulajdonsága lenne, az sem lenne könnyebb eset. Megcsalni vagy a hátad mögött titkos életet élni nem fog, afelől nyugodt lehetsz.
2015. máj. 26. 14:16
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

használd ki,mit lehetne ezen tenni? uralkodj fölötte,húzd le kicsit pénzről.Vitesd ide oda magad,és éreztesd hogy nem vagy az övé

az ilyen ember erre való.ennyi.

ha meg férfi kell szakíts vagy csald meg mert az ilyen még azt is sírva bocsátja.

2015. máj. 26. 14:26
 19/21 anonim ***** válasza:
Nagyon szeret téged, csak az a baj, hogy nem tud nemet mondani. És ez elég nagy baj.
2015. máj. 26. 14:35
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Papucsozás helyett örülhetnél, hogy ilyen kedves barátod van.

Érdekes, 10-bôl 9 nô azt mondja, hogy ilyen férfi kell neki, aztán ha élôben találkozik egy ilyennel, akkor "papucs".

2015. máj. 26. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!