Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves nő+ 21 éves férfi? Mit gondoltok?
Én vagyok a nő..és a férfi, akibe beleszerettem, 21 éves. Igazából szerintem ez nem nagy tragédia. Ő még egyetemista, de hamarosan végez, én már dolgozok több éve. Nagyságrendekkel komolyabb és érettebb gondolkodású mint a két előző exem, akik pedig idősebbek voltak nálam.
Ő is érdeklődik irántam, sokat beszélgetünk, mindig keres. Nem úgy tűnik, hogy zavarja a különbség.
Mégis kíváncsi vagyok, ti itteniek hogyan látjátok ezt a korkülönbséget..nem mintha ez alapján gátat szabnék az érzéseimnek,egyszerűen kíváncsi vagyok véleményekre, tapasztalatokra!
5 év még pont belefér.De ha csak 18 lenne s te 23 akkor inkább azt mondanám nem.
Mivel olyan az életkörülményetek, hogy szinte hasonló(végez a srác az egyetemen)te dolgozol,így szerintem működőképes :) Ismerek egy ilyen párt,bár ők mindketten dolgoztak és már házasok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!