Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most elrontottam? Mire számítsak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most elrontottam? Mire számítsak?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, van egy férfi akivel megismerkedtem,1 hónapja beszélgetünk, távolság és elfoglaltság miatt nem tudtunk még személyesen találkozni. Nagyon türelmes voltam, ő elfoglalt a munkája miatt, én több apró dolog felett szemet hunytam, nem siettettem semmit sem, vártam rá ezidáig talán, és nem lesz lehetőségem megismerni? Tegnap reggel beszéltünk utoljára. Ma nem ért rá, írtam, hogy megvárom amíg végez, hogy tudjak vele beszélgetni! Rá írtam, hogy várhatok-e rá? Vagy inkább elmenne aludni mert fáradt? Erre felhív, hogy bement a barátaihoz? MI van? Itt várok. és mindenki más fontosabb nálam? Nem vagyok önző, hagyom élni, nem siettetem a dolgokat. Eszméletlen nagy szíve van, mindenkivel foglalkozik csak saját magával nem! És az ő élete mindenki más élete után jön? És én? Rácsaptam, a telefont, hogy szia. Szia. Szia. Megyek akkor aludni. Hogyan tovább? Nem fog hívni?
2015. máj. 25. 22:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

7.-es igen megrázkódtatást okoz, mert talán megbántottam. Ez egy lelki síkon való egymásra találás, ha úgy tetszik lelki társak vagyunk.

És próbálunk komolyabban is egymás felé közeledni.

2015. máj. 25. 22:56
 12/16 anonim ***** válasza:
Lesz itt még sírás-rivás a lelkiek miatt:D
2015. máj. 25. 22:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem leszel vele boldog,mert nem leszel a számára az első,és egyetlen.Ha még magának se fontos saját maga semennyire.
2015. máj. 25. 23:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Eszembe jutott rólad valaki

[link]

2015. máj. 26. 01:43
 15/16 anonim ***** válasza:

Márpedig Hatos egészen rátapintott a lényegre.

1. Túl gyorsan haladsz. Egy hónap alatt alig lehet megismerni a másikat, nemhogy barátokká, sőt, lelki társakká válni. Tudom, szar dolog, de ideje lenne fenntartásokkal kezelned a fickót, mert nagyon megütheted magad!

2. Ez a baj az ilyen táv izébigyókkal. Még ha rendszeresen találkoznátok is, akkor sem ismernéd teljesen az életvitelét. Pl. fogalmad sincs, hogy hogy került a barátaihoz, milyen ügyben, mennyire volt sürgős, fel akart-e hívni és csak eldumálták az időt stb. Folyamatosan meg kell előlegezned neki a bizalmat, hogy úgy vannak a dolgok, ahogy mondja és jó oka van arra, amit csinál. (Igen, normális esetben te is megkapod ugyanezt a bizalmat - de akkor is, sokan nem bírják ezt így.)

Mivel nem kezeled a fickót a helyén, annyira görcsös vagy, hogy fogadjunk a zabszempróbán sem tudnál átmenni! Ezért hülyeségeken aggódsz, pánikolsz, veszekszel, hisztizel. Azt mondod lelki társad? Akkor kezeld úgy! Ugye, hogy nem lennél ennyire kiakadva, ha a legjobb barátnőd felejtett volna el felhívni?

Valószínűleg ezzel még nem rontottad el végképp a dolgot, elvégre két értelmes emberről van szó, csak meg tudjátok majd beszélni.

2015. máj. 26. 01:49
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nyulful és utolsó válaszoló, érdemben is köszönöm.

2015. máj. 26. 05:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!