Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most elrontottam? Mire számítsak?
7.-es igen megrázkódtatást okoz, mert talán megbántottam. Ez egy lelki síkon való egymásra találás, ha úgy tetszik lelki társak vagyunk.
És próbálunk komolyabban is egymás felé közeledni.
Eszembe jutott rólad valaki
Márpedig Hatos egészen rátapintott a lényegre.
1. Túl gyorsan haladsz. Egy hónap alatt alig lehet megismerni a másikat, nemhogy barátokká, sőt, lelki társakká válni. Tudom, szar dolog, de ideje lenne fenntartásokkal kezelned a fickót, mert nagyon megütheted magad!
2. Ez a baj az ilyen táv izébigyókkal. Még ha rendszeresen találkoznátok is, akkor sem ismernéd teljesen az életvitelét. Pl. fogalmad sincs, hogy hogy került a barátaihoz, milyen ügyben, mennyire volt sürgős, fel akart-e hívni és csak eldumálták az időt stb. Folyamatosan meg kell előlegezned neki a bizalmat, hogy úgy vannak a dolgok, ahogy mondja és jó oka van arra, amit csinál. (Igen, normális esetben te is megkapod ugyanezt a bizalmat - de akkor is, sokan nem bírják ezt így.)
Mivel nem kezeled a fickót a helyén, annyira görcsös vagy, hogy fogadjunk a zabszempróbán sem tudnál átmenni! Ezért hülyeségeken aggódsz, pánikolsz, veszekszel, hisztizel. Azt mondod lelki társad? Akkor kezeld úgy! Ugye, hogy nem lennél ennyire kiakadva, ha a legjobb barátnőd felejtett volna el felhívni?
Valószínűleg ezzel még nem rontottad el végképp a dolgot, elvégre két értelmes emberről van szó, csak meg tudjátok majd beszélni.
Köszönöm a válaszokat!
Nyulful és utolsó válaszoló, érdemben is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!