Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes leszólítani a lányt vagy sem?
Bocsánat nem lányt, hanem nőt.
25/F
Csak kíváncsiságból- mi fogott meg ennyire benne?
(szeretném, ha engem is leszólítana valaki :))
Mi fogta meg, na vajon..? Biztos a matematika-tudása..:D
Egyébként érdemes lehet, mert nincs mit vesztened. Ha gyakran találkoztok, köszönj neki oda néhány alkalommal. Ha visszaköszön, jöhet a többi. Ha nem teszi, feleslegesen töröd magad.
"Csak kíváncsiságból- mi fogott meg ennyire benne?"
Az, hogy olyan kis egyszerű (jó értelemben). Nem olyan mint a többi lány külsőre, hanem visszafogott és van egyfajta pozitív kisugárzása. Gondolom, hogy emiatt a tulajdonságai miatt a szerényebb férfiak körében népszerű.
Velem is hasonló volt a szituáció, csak én épp a vonaton láttam mindig egy hölgyet, aki nagyon megtetszett nekem. Ez sajnos az a példa, amikor ismeretlenül is bele tudsz szeretni az illetőbe, az pedig nagyon fog fájni. Az én történetem röviden annyi, hogy megkerestem Face-en, bejelöltem, majd elutasította a felkérést, nem is érdekelte mit akarok, pedig írtam volna neki.
Ennek ellenére úgy vélem, hogy egy próbát megér, mit veszíthetsz alapon, de nagyon csúcsformában kell lenned és sziporkázni az egész beszélgetés alatt, és még így se biztos, hogy bejössz neki vagy a legrosszabb, hogy tényleg van valakije. De hajrá, én szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!