Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a hármas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a hármas szexről?

Figyelt kérdés
2 férfi, 1 nő leosztásban :), természetesen csak a hölgy örömére. Próbáltátok már, vagy kipróbálnátok? Tapasztalat? Volt feszültség (izgalom) az elején? A feloldódásra gondolok.
2010. febr. 25. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
pár napja volt itt 1 hölgy aki a barátjával és az öccsével küldte, biztos nem tetszett neki mivel kirakott ide 1 kérdést
2010. febr. 25. 22:50
 2/5 anonim ***** válasza:
5 nő egy férfi jobb
2010. febr. 25. 22:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Első nagyon rossz nyomon jársz, másodikhoz no comment :). Remélem kapok még értékelhető válaszokat!
2010. febr. 25. 23:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Sztem a szex csak 2 emberre tartozik.
2010. febr. 25. 23:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem vol tapasztalatom.A legjobb baratommal es a baratnojevel kirandultunk egyszer,es ott egymasnak estek es megkerdeztek,hogy beszalloke (na ekkor lepodtem meg nagyon :P ),kis gondolkozas utan belementem(furcsa erzes volt,hogy a legjobb baratom baratnojevel kell szexeljek,mert mar eleg regota ismerem oket).Eszmeletlen volt! :P Azota is volt mar ,hogy 3-an csinaltuk,es nem lehet megunni,kimerithetetlen tema,ha van egy kis fantaziad.Szerintem probalja ki mindenki akinek lehetosege van ra,nem banja meg.
2010. febr. 26. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!