Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak ezek a tünetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ezek a tünetek?

Figyelt kérdés

kezdek aggódni!légyszives segítsetek!

Tudom unjátok már ezt a kérdést és talán megis érdemlem de nagyon fontos lenne a válaszotok:

18 éves vagyok, és ebben az évben nagyon hajtottak rám a fiúk, az önbizalmam is nőtt, egy féléves kapcsolat után volt 1-2 egyéjszakás kalandom, volt gumi nélkül is:C tudomtudom hülyeség:S (de nem mentünk el, de ez nem jelent semmit még aztis tudom)

nemrég összejöttem egy sráccal(ami komoly lett), ő is volt bennem gumi nélkül, tudjátok a szokásos szöveg vigyázz rám blabla,végülis tudom h ő igazat mond, de attól még bármi becsúszhat,m az egy dolog hogy kb egy percig volt úgy bennem de ezis már okozhatja a gondot

szóvAl mostanában elég erős görcseim vannak, mint amikor megszokott jönni, de semmi... meg amúgyse jöhetne meg hisz nemrég votl :S, szóval fölöslegesen érzek fájdalmakat:DX)

pár hét alatt elkezdtem hízni:S vagyis eddig csak 5 kilót, de elég nekem az:S rengeteg:S

eszembe jutott aza kérdés mivan ha terhes vagyokO.o megjött azóta már de attól még lehetek terhes:S félek h a görcsök emiatt vannak, a hormonális gondok, és a hízás isO.O

ha csak szimplán híztam minden oké, inkább ez, annyi csak h leadom, de nem tudom mit csináljak ha terhes vagyokO.o ráadásul eléggé kicsapongó egy életem volt szimpla háromnegyed év alatt(sőt inkább csak a mostani félév)

elkezdtem nagyon félni, kérlek segítsetek, és bocsi a hosszú szövegért:S

2010. febr. 25. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:

megérdemled. amúgy meg csinálj tesztet, most mondhatunk akármit, nem tudunk úgysem biztos választ adni.

ha terhes vagy, akkor jegyezd meg, hogy te tehetsz róla. gratulálok. hülye ri.banc

2010. febr. 25. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Valószínüleg terhesség, de egy tesztet csinálj azért. De ha negatív lenne menj el nőgyógyászhoz, az biztosabbat fog tudni mondani.
2010. febr. 25. 23:03
 3/5 anonim ***** válasza:

nem értem miért kell egyből ler.bancozni szegényt, elég a baja így is, bár az hogy hülye, az tény, eleve nem kellene engedni gumi nélkül...

tehát igen, csinálj tesztet!

2010. febr. 25. 23:17
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöma választ

igen tudom hülye vagyok, de ribanc nem ha az lennék msot se ezen agyalnék hanem vkinek az ágyában hemperegnék....

2010. febr. 25. 23:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát kicsit megondolatlan volt guminélkül:D

tudom hogy ugy jobb de akkor antibébi bogyót szedj:D

de vegyél 1-2 tesztet (mert nem anyira megbízhatóak ezért pl 2 őt)

és ha mind2 ő negatív akor semmi para csak elrontottad a gyomrodat:D

de ha pozitív akár az 1ik is akkor menj el nőgyógyászhoz (azthiszem ő megtudj mondani pontosan)

2010. febr. 26. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!