Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor voltál randin utoljára?
Olyan igazin, hogy ott ismerkedünk meg kb?
2szer
Soha többet ( bar remélem nem is kell) semmi értelme.. Mindenki alakoskodik...és az egész egy kínos szituácó, ahol nem ismered meg a másikat..
Egyébként múlt héten, a férjemmel..
Szoktunk olyan programot csinalni, ahova külön érkezünk, és olyan, mint amikor a kapcsolat elején van az ember..
Még sosem voltam randin, mert túl ocsmány vagyok, hogy akarjon egy lány is, aki szívesen eljönne velem.
28F
12-es amíg nem szerted magad, ne is várd, hogy más szeressen..!
Esélyes,nhogy nem a külsőd miatt nem akarnak veled találkozni..
Én már sokszor randiztam, de be kell valljam tényleg nincs értelme.
Annak az esélye h a vakrandiból (neten bejelölsz vkit) valami olyan süljön ki aminek a folytatásád is akarod, kb nulla az esélye.
Én már sokszor voltam randizni, de meg kell valljam nem sok értelmét látom.
Vakrandinál (neten ledumálod a találkát) kb 0% esélye van h érdekesnek/vonzónak találd a másikat.
Ha pedig eleve ismered valamennyire és azért hívod el, mert tetszik neked, az nem nevezném randinak, hanem csak közös programnak. Mert az eleve egy hülye helyzet, amikor tudod h azért találkozol valakivel h eldöntsétek h akartok-e járni egymással. Képtelenség valakit ennyire egyből megkedvelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!