Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor voltál randin utoljára?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Opened paradise kérdése:

Mikor voltál randin utoljára?

Figyelt kérdés

#Még több pite
2015. máj. 24. 23:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Olyan igazin, hogy ott ismerkedünk meg kb?

2szer

Soha többet ( bar remélem nem is kell) semmi értelme.. Mindenki alakoskodik...és az egész egy kínos szituácó, ahol nem ismered meg a másikat..

Egyébként múlt héten, a férjemmel..

Szoktunk olyan programot csinalni, ahova külön érkezünk, és olyan, mint amikor a kapcsolat elején van az ember..

2015. máj. 25. 10:01
 12/21 anonim ***** válasza:

Még sosem voltam randin, mert túl ocsmány vagyok, hogy akarjon egy lány is, aki szívesen eljönne velem.

28F

2015. máj. 25. 15:01
 13/21 anonim ***** válasza:
úgy sose
2015. máj. 25. 15:05
 14/21 anonim ***** válasza:

12-es amíg nem szerted magad, ne is várd, hogy más szeressen..!

Esélyes,nhogy nem a külsőd miatt nem akarnak veled találkozni..

2015. máj. 25. 16:00
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló gondjaim vannak, mint a 12-es választ adónak.
2015. jún. 11. 00:22
 16/21 anonim ***** válasza:
Never ever
2015. jún. 21. 01:12
 17/21 anonim ***** válasza:
Délután.
2015. jún. 21. 03:02
 18/21 anonim ***** válasza:

Én már sokszor randiztam, de be kell valljam tényleg nincs értelme.

Annak az esélye h a vakrandiból (neten bejelölsz vkit) valami olyan süljön ki aminek a folytatásád is akarod, kb nulla az esélye.

2015. jún. 21. 07:17
 19/21 anonim ***** válasza:

Én már sokszor voltam randizni, de meg kell valljam nem sok értelmét látom.

Vakrandinál (neten ledumálod a találkát) kb 0% esélye van h érdekesnek/vonzónak találd a másikat.

Ha pedig eleve ismered valamennyire és azért hívod el, mert tetszik neked, az nem nevezném randinak, hanem csak közös programnak. Mert az eleve egy hülye helyzet, amikor tudod h azért találkozol valakivel h eldöntsétek h akartok-e járni egymással. Képtelenség valakit ennyire egyből megkedvelni.

2015. jún. 21. 07:19
 20/21 anonim válasza:
2004.04.04.-én :)
2015. jún. 21. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!