Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, titeket zavar, ha a csaj okosabb nálatok?
Nem volt még rá példa... :(
22/F
Szerintem inkább vonzó. :) Szertetem az intelligens embereket, csak sajnos manapság igen kevés akad belőlük / belőletek. Logikus gondolkodású nőből pedig még kevesebb. :D
20/F
Zavarna, de eddig egyetlen olyan nővel találkoztam, aki érezhetően okosabb lett volna nálam, annyira nem vészes a dolog.
Megjegyzés, a csaj fizikus akart lenni, vagy cukrász, mert szeretett tortát is süni. :D
Olyannal találkoztam már, aki mondjuk matematikai gondolkodásban jobb nálam, de ténylegesen okosabbal még nem, ha a teljes képet nézem. Vagy jól titkolta. De nem hiszem, hogy zavarna. Egyszerűen azért, mert né szeretek kérdezni és nem szégyellem ezt tenni. Ha pedig a választ a kérdésemre pont a páromtól kapom meg, az épp olyan kielégítő, mint ha egy könyvből kapnám meg. Sőt, szerintem büszke is lennék...
24/F
Minden barátnőmnél volt olyan terület, amiben sokkal okosabb volt nálam. Mivel alapjában ők is és én is a világra nyitott emberek voltunk, így ez a mindennapokban nem okozott gondot, de bizony volt olyan, aki mosolyogva kivette a kezemből a papírt, amikor bénáztam valaminek a kiszámolásával.
Szeretem ha a társam egyenrangú partnerem mindenben, szóval ez inkább pozitív, mint negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!