Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van barátnőd, mennyit költesz rá egy hónapban?
Számolnám én számolnám, de nem tudom, hogy hogyan kell...
ha elmegyünk együtt vacsorázni, és én fizetek, akkor 50%-ot költöttem rá? Vagy nézzem meg a számlákat, és a pontos fogyasztás alapján számoljam el?
ha elmegyünk valahova kocsival, és én fizetem a benzint, azt most rá költöttem, vagy magamra, esetleg magunkra?
ha látom, hogy tetszik neki egy ruha, de tudom, hogy most nem fér bele, és én megveszem az ajándék, vagy elszámolható a "barátnőre költött összegek között"
óvszer? az legyen 50%, mi a helyzet a síkosítóval, azt alapjában véve inkább neki fontos.
Szóval jó lenne tudni, hogy mit számoljak és mit ne, amikor a barátnőre költött pénzt kell összegezni
(ui: a havi bontásban a naptárhatással korrigáljam? :))
én komolyan nem értem, mégis mit költötök annyit a barátnőtökre? :D
én is költök valamennyit a barátomra, ő is rám kb ugyanennyit (ami egyébként minimális összeg, hacsak nem pl szülinapról van szó) és máris egálban vagyunk...
Làny vagyok,de azért irok.
Ràm a pàrom ezeket költi:
-leutazik hozzàm (oda vissza összesen 2000ft)
-ha én megyek hozzà, néha fizeti a visszautamat, bàr ezt nem szeretem megengedni neki
-ha kajàlni megyünk, mindig ő fizet. Ebből sosem enged.
-ha vennék valami aprósàgot (egy doboz tusfürdőt,csokit,a teknőseimnek kajàt vagy akàrmit) szinte mindig ki akarja fizetni. Ezeket sosem hagyom. Bàr volt màr rà példa hogy előbb kapta elő a pénztàrcàjàt és fizetett helyettem
-óvszereket ő veszi
-a pesti bérletem àràt ő fizeti (olcsóbb így, mintha pl tömböt vennék)
- ha nàla vagyunk és pl vàsàrolunk mirelit pizzàt,ő fizeti
Ezek jutottak eszembe. Igy belegondolva,sokat költ ràm. Bàr ő dolgozik,én diàk vagyok. Szerintem ez sokat függ attól hogy kinek van keresete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!