Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miért tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért tartjátok vonzónak az építő munkásokat?

Figyelt kérdés

Igen ez egy kamu kérdés.

Nem rég volt egy ugyanilyen csak taxisokkal, amin jót röhögtem, és ha már nem brókerekről és öltönyös, tudatos multi-manusokról van szó, akkor már én inkább az építő munkásokra szavazok.

Olyan édesek, ahogy integetnek az autóból pirosnál, vagy füttyögnek a gödörből...

Nekem mindig csinálnak egy jó napot. XD

Ezúton is köszönöm nekik. :D

2010. febr. 25. 20:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez a videó nem semmi.:DxD

Egyébként én vonzónak találom némelyik egyedet :D

Láttam egyszer nálunk volt, egy félig hosszú barna hajú és izmos testű építőmunkást. Eléggé jól nézett ki:DD Én meg csak bámultam. Kicsit se volt feltűnő xD

De akkor sem szeretek sokszor arra elmenni ahol építőmunkások vannak.

2010. márc. 7. 17:02
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom őket:P

Vannak azért szexik is.

2010. júl. 31. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!