Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen ember az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ember az aki a szeretőjével abban a szobában szeretkezik ahol az élettársa is alszik? Es mellette meg a kozos gyermek kiságya is ott van?

Figyelt kérdés
2015. máj. 24. 16:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
Ennyire tisztelik egymást az emberek... nem is éri meg tisztességesnek lenni :\
2015. máj. 24. 16:26
 12/17 anonim ***** válasza:
92%

hogy milyen?

gyakoris közfelháborodásra alkalmas.

szerintem túlgondoltad: nem a feleség meg a gyerek volt ott. de ha zavartak a kellékeik, akkor szomorú, ha nem voltál szeretkezés előtt sem olyan pozícióban, hogy kijelölj egy másik helyet.

azt, hogy "neked semmi se jó", nem minősítem. bevett duma, nulla gondolkodást igényel, ha el akarsz hallgattatni valakit. nem ütném meg ténylegesen, de igyekeznék vele éreztetni, hogy ez volt az utolsó ilyen kijelentése felém.

2015. máj. 24. 16:28
 13/17 anonim ***** válasza:
62%
Undorító, de tök mindegy, hol csinálják, eleve a szerető megléte miatt már az.
2015. máj. 24. 16:29
 14/17 anonim ***** válasza:

14,

attól még, hogy az oviban, suliban meg kocsmában megtanultál degradálóan fogalmazni, a hozzászólásodnak nulla mondanivalója van azon kívül, hogy "fúj".

bár szerintem a kérdező csak provokálni akar azzal, hogy kikéri a véleményünket:

szar ember vagyok? aztán azt mondja:

hát istenem, ez van. aztán meg azt, hogy

haha, a partnerem még szarabb alak.

2015. máj. 24. 16:58
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

15-ös válaszolónak:

Utólag már felesleges magyarázni a bizonyítványt bárkinek is:

Aki nő az ebben a helyzetben is nő marad, aki meg csak egy silány nőimitáció az meg megérdemli ahogy járt a kérdező.

Egy éles szituba mindig megmutatkozik ki ember, és ki csak annak látszik, de valójában nem az.

2015. máj. 24. 17:11
 16/17 anonim ***** válasza:

kár misztifikálni, hogy ki a nő.

azért mert egy embert nem tisztelsz, nem szűnik meg nőnek (vagy férfinak) lenni.

2015. máj. 24. 17:34
 17/17 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem volt helyes dolog sőt nagyon nagy hiba volt

Jova tenni már nem tudom csak bánt a dolog. Már nem beszéltünk róla es nem is fogunk

Bár ő még mindig fel van háborodva

2015. máj. 24. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!