Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak megijednek egy olyan nőtől aki tudja mit akar, vannak céljai, megfontolt és intelligens?
Nem ijedek meg tőle, de nincs értelme kapcsolatba lépni egy ilyen nővel.
Ha tudja mit akar és megfontolt akkor csak azért akarna kapcsolatban lenne valakivel, hogy neki jobb legyen.
"csak azért akarna kapcsolatban lenne valakivel, hogy neki jobb legyen"
Van olyan ember, aki azert akar kapcsolatot, mert rosszat akar maganak ? :DDD
Hat apam. Inkabb csondbe maradtal volna, mert most nagyon nem jott ossze a "nő-oltásod"...
Van olyan férfi, aki megijed ettől, de ő nem is való egy ilyen nőhöz.
Én is ilyen vagyok és bármilyen meglepő is számomra nem attól boldog egy párkapcsolat, hogy én boldog vagyok benne, hanem attól, hogy mindketten azok vagyunk!
Persze. Amelyik férfi fél, hogy alulmarad a nő mellett, és elég hiú ahhoz, hogy úgy gondolja, hogy ez a férfiasságát veszélyezteti. Ilyenekkel viszont úgysincs sok értelme leállni.
Ilyen nő mellé olyan férfi kell, aki tudja mit akar, vannak céljai, megfontolt és intelligens. Ilyen egyszerű :)
Nem, én kifejezetten szeretem az ilyen nőket.
Az a baj, hogy a legtöbb, magát intelligensnek képzelő csaj igazából rohadt buta. Nem, attól, hogy elvégzel egy kamu főiskolát és egy multinál vagy egy ssc-nél exceleket töltögetsz ki nem leszel sem intelligens sem céltudatos.
4#
Nem, de tudod van olyan aki azért akar kapcsolatot mert szereti a másikat és nem azért, hogy jobb helyzetbe kerüljön.
A kérdésben leírt jellemzés jobban ráillik egy ilyen tipikus Businesswoman-re mint egy átlagos lányra.
De felőlem az jön össze ilyennel aki akar, de utána ne nyavalyogjon azért, hogy el van nyomva és nem dönthet semmiben sem mert az asszony eldönti és, ha nem tetszik akkor lehet másfelé menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!