Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a szöveg, hogy "fiatalabb korában kellett volna kiélnie magát"?
Figyelt kérdés
Amikor ugyanúgy megbánthatott volna akkor is csajokat/férfiakat, tehát mindegy, nem?2015. máj. 24. 11:42
21/24 A kérdező kommentje:
Na, nézzük akkor. Kovács Ödönre ki kíváncsi. A barátai, a családja, ismerősei. Michael Jackson-ra ki volt kíváncsi? Mindenki kb.? Nem tudjuk elképzelni átlag emberek sztem, h milyen lehet az, mikor teljesen megváltozik egy ember élete, WC-re nem bír elmenni anélkül, h ne lenne pár fénykép másnap a legtöbb újság címlapján, meg a zaklatások, testőrökkel mászkálni, ha kell, mert ugye egy híres embert megölése elég híressé teheti az átlagembert, és Kovács Ödön nem az egész világot sokkolja a viselkedésével, hanem a környezetét csak. M.J. pedig, ha egy rosszat szól, akkor ott 300 millió okos amerikaiból lehetséges, h lesz, aki véletlenül meg akarja támadni. Ez a megtámadás hülye példa volt, de sztem testőrökkel mászkálni nem egy olyan jó dolog, meg mikor melyik őrült talál meg vmi hülyeséggel, véletlenül egy kis savat öntenek az arcába, h akkor már teljesen legyen fehér a feka, nem? Szóval a sikert is fel kell dolgozni, de a változások sztem ott jobban jelen vannak, mint az átlag ember életében.
2015. máj. 25. 18:16
22/24 A kérdező kommentje:
Az gyerekkornak számít, h egy rakat csajt kipróbál vki, és megvan neki az egész város? De még azt se mondanám, h aki nem játszott eleget gyerekkorában, az infantilis hülye gyerek lesz. Sokan vannak, akik már akkor komolyak, és azok is maradnak, az infantilis dolgok közé nem sorolnám pl. azt, h mindenkit körbedug a városában. Ezt a szöveget én arra értettem főleg, ami a kérdésben szerepel, és a korábbi 87%-os csaj ezt úgy érzem így is értette. Egyébként még igazad is lenne talán, ha átlag dolgokról beszélnénk, bár akkor se teljes mértékben talán.
2015. máj. 25. 18:22
23/24 anonim válasza:
Az infantilizmust nem az jelzi, hogy hány nőt dug meg valaki, hanem pl az, hogy tud-e helyes, felelősségteljes döntéseket hozni.
De nem szándékozom ezen vitatkozni. Te is nő vagy, és az a fajta, akinek fontos, hogy az övé legyen az utolsó szó. Tehát mondj még valamit és rád hagyom.
24/24 A kérdező kommentje:
Ez a vicc, h nem vagyok csaj. :D
2015. máj. 25. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!